شناسهٔ خبر: 71257606 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایمنا | لینک خبر

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور:

ارزیایی خسارت سیل در گیلان پس از فروکش کردن آب انجام می‌شود

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور گفت: میزان خسارت وارد شده و پاکسازی خانه‌های آسیب دیده مردم به محض فروکش کردن آب به سرعت توسط کارشنلسان فنی بنیاد مسکن، نیروی هلال احمر، بسیچ و سپاه و گروه‌های جهادی انجام خواهد شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری ایمنا از گیلان، حسین ساجدی‌نیا امروز _شنبه بیستم بهمن_ در حاشیه جلسه ستاد مدیریت بحران در گفت‌وگو با خبرنگاران با اشاره به بارندگی‌های شدید در گیلان و بروز سیلاب و آب‌گرفتگی در چند منطقه از شهر رشت، پیربازار و برخی مناطق استان گیلان اظهار کرد: طی این مدت حضور میدانی و مدیریت بحران استان، به ویژه اقدامات و حضور میدانی نیروهای امدادی در بسیار خوب بوده است و همه در حال تلاش برای رفع مشکلات سیل هستند.

وی افزود: مهمترین اصل در مدیریت بحران، امدادرسانی و حفظ جان مردم است و تاکنون سیل در استان خسارت جانی نداشته است.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور با بیان اینکه در بحث بحران اکنون با مشکی در گیلان روبه‌رو نیستیم، خاطرنشان کرد: در رابطه با تأمین تجهیزات از جمله پمپ آب در استان مشکل خاصی وجود ندارد، ولی اگر با برودت هوا و ریزش برف در برخی از نقاط استان مشکلی رخ دهد، در صورت نیاز از امکانات و ماشین آلات راهداری گیلان و استان‌های همجوار کمک می‌گیریم.

ساجدی‌نیا تصریح کرد: امروز حدود ۴۰ تا ۵۰ سانتیمتر آب‌گرفتگی شهر رشت فروکش کرده است و بر اساس پیش بینی هواشناسی طی روزهای آینده کاهش بارندگی را خواهیم داشت اما تا روز یکشنبه نباید از شرایط جوی غافل شویم و باید آمادگی کامل داشته باشیم.

وی ادامه داد: در بحث مدیریت بحران کار در سه بخش تقسیم بندی شده و باید از زیرساخت‌ها و سازهای که در مسیر رودخانه‌ها قرار دارد مراقبت کنیم.

وی با بیان اینکه از روز گذشته تاکنون در بحث امدادرسانی و تأمین آذوقه، استان گیلان با کمبودی مواجه نبوده است، تصریح کرد: ارزیابی میزان خسارت وارده و پاکسازی خانه‌های آسیب دیده مردم به محض فروکش کردن آب به سرعت توسط کارشناسان فنی بنیاد مسکن و همچنین نیروی هلال احمر، بسیج و سپاه و گروه‌های جهادی انجام خواهد شد.

رئیس مدیریت بحران کشور با قدردانی از صبوری مردم گیلان گفت: چنانچه استان در بحث تجهیزات و مواد غذایی با کمبودی مواجه شود تمهیدات لازم اندیشیده شده تا امدادرسانی با سرعت بیشتری انجام شود.