شناسهٔ خبر: 71256997 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: دانشجو | لینک خبر

۲ پروژه برق منطقه‌ای در سرپل ذهاب افتتاح شد

۲ پروژه پست برق در شهرستان سرپل‌ذهاب با سرمایه‌گذاری ۳۸۳ میلیارد تومان امروز همزمان با ایام دهه فجر افتتاح شد و ارتقا یافت.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، آیین افتتاح و بهره‌برداری از پروژه افزایش ظرفیت پست ۲۳۰.۶۳ کیلوولت سرپل‌ذهاب و پروژه ورود و خروج خط ۴۰۰ کیلوولت مرصاد - دیاله در پست ۴۰۰.۲۳۰ کیلوولت سرپل‌ذهاب برگزار شد.

هدف از اجرای پروژه افزایش ظرفیت پست ۲۳۰.۶۳ کیلوولت سرپل‌ذهاب افزایش قابلیت اطمینان و پایداری شبکه انتقال، ایجاد زیرساخت لازم برای تأمین برق صنعتی، تجاری، کشاورزی و تأمین برق پایدار طرح گرمسیری و میزان سرمایه‌گذاری آن نیز ۳۸۳ میلیارد تومان است.  

هدف از اجرای پروژه ورود و خروج خط ۴۰۰ کیلوولت مرصاد نیز اتصال بخش ۴۰۰ کیلوولت پست ۴۰۰.۲۳۰ کیلوولت سرپل‌ذهاب به خط مذکور به ارزش ۱۰۳۰ میلیارد ریال است.

درخواست فرماندار سرپل‌ذهاب برای مستثنی شدن شهرستان از قطعی برق

صدرالله بابلی در این مراسم اظهار کرد: در دهه فجر امسال در شهرستان سرپل‌ذهاب بیش از ۱۰۰ پروژه با ۵۰۰ میلیارد تومان سرمایه‌گذاری افتتاح شده یا در حال افتتاح است.

وی با بیان اینکه در ایام دهه فجر حدود ۶۰۰ برنامه فرهنگی‌، دینی، علمی و ورزشی در سطح شهرستان برگزار شد عنوان کرد: عمده این برنامه‌ها با محوریت مردم برگزار شد.

بابلی درخواست کرد شهرستان سرپل‌ذهاب از جدول قطعی برق خارج شود و گفت: امروز ظرفیت این پست از ۹۰ مگاوات به ۱۶۰ مگاوات افزایش یافت و ۲۸۰ میلیارد تومان برای آن هزینه شده است.

وی با اشاره به طرح بزرگ سامانه گرمسیری به عنوان دستاوردهای نظام جمهوری اسلامی ایران گفت: در تابستان امسال به دلیل قطعی برق این سامانه نتوانستیم کشت ذرت شهرستان را به ۵۰۰۰ هکتار برسانیم.

فرماندار سرپل‌ذهاب با بیان اینکه این شهرستان ۵۰ هزار هکتار اراضی حاصلخیز دارد افزود: چنانچه در حین آب‌اندازی قطعی برق رخ دهد خسارت جبران‌ناپذیری بر سیستم سامانه گرمسیری تحمیل می‌شود.

بابلی گفت: یک پست برق سیار در شهرستان وجود دارد که مقرر شده به دائم تبدیل شود و این پست علاوه بر پوشش ۹۰۰۰ مشترک، برق سامانه گرمسیری را نیز تأمین می‌کند.

وی با اشاره به نیروگاه آبی پیران عنوان کرد: در گذشته هزینه‌هایی برای این پروژه انجام شده اما زلزله خسارت جزیی به حوضچه‌های آن وارد کرده که نیازمند بازسازی است.

فرماندار سرپل‌ذهاب با بیان اینکه این نیروگاه ۸.۴ مگاوات برق تولید می‌کند گفت: برق مورد نیاز شهرستان در تابستان ۷۰ مگاوات و زمستان ۱۵ مگاوات است و این نیروگاه می‌تواند نیمی از برق مورد نیاز در زمستان را تأمین کند.

بابلی افزود: چنانچه در سال ۱۴۰۰ حدود ۱۰ میلیارد تومان به این پروژه تخصیص پیدا می‌کرد اکنون راه اندازی شده بود و درخواست تسریع در راه‌اندازی آن را داریم.