شناسهٔ خبر: 71256791 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

جاده های خراسان رضوی برفی و مه آلود است + فیلم

مشهد-ایرنا- رییس مرکز مدیریت راه های اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای خراسان رضوی گفت: بارش برف در جاده های شمالی و پدیده مه گرفتگی در جاده های جنوبی استان رفت و آمد در مسیرهای اصلی و فرعی خراسان رضوی را تحت تاثیر قرار داده است.

صاحب‌خبر -

یوسف بنی اسدی روز شنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: در حال حاضر بارش برف جاده های اصلی و فرعی در شهرستان های کلات و طرقبه - شاندیز و بزرگراه تربت حیدریه - باغچه و جاده فریمان- «چخماق» را تحت تاثیر قرار داده است.

وی ادامه داد: مه غلیظ نیز دید افقی رانندگان در بزرگراه باغچه - تربت حیدریه و جاده های تایباد - خواف و مشهد -کلات در محدوده گردنه «گوجگی» را کاهش داده است.

رییس مرکز مدیریت راه های اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای خراسان رضوی بیان داشت: عمده بارشها به شکل برف فردا یکشنبه جاده های استان بویژه محور مشهد- باغچه - تربت حیدریه را تحت تاثیر قرار خواهد داد.

براساس اعلام هواشناسی خراسان رضوی، با تقویت سامانه بارشی کنونی و نفوذ جریان شمالی، هوای استان سردتر و بارش‌ها به صورت برف و باران تا روز ۲۲ بهمن مناطق مختلف استان را با شدت بیشتر فرا خواهد گرفت.

۵۱ گردنه در راه‌های بین شهری خراسان رضوی به طول ۵۴۵ کیلومتر، ۱۷۲ گردنه در راه‌های روستایی استان به طول ۵۷۴ کیلومتر و ۱۳۶ مقطع کولاک‌گیر و مه‌گیر به طول ۵۸۶ کیلومتر در این استان وجود دارد.

خراسان رضوی با پنج هزار و ۲۰۰ کیلومتر راه آسفالته اصلی و فرعی، هفت هزار و ۶۰۰ کیلومتر راه آسفالته روستایی و هفت هزار و ۷۶۰ کیلومتر راه غیر آسفالته از نظر طول راه‌ها جایگاه دوم کشور را در اختیار دارد.