شناسهٔ خبر: 71255261 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: برنا | لینک خبر

بهره‌برداری از واحد شماره ۲ تولید آهن اسفنجی جهان فولاد گل‌گهر

واحد تولید آهن اسفنجی شماره ۲ شرکت جهان فولاد گل گهر با سرمایه گذاری ۶۵ هزار میلیارد ریال با حضور رئیس جمهور و جمعی از مسئولین استانی افتتاح شد. واحد تولید آهن اسفنجی شماره ۲ شرکت جهان فولاد گل گهر با سرمایه گذاری ۶۵ هزار میلیارد ریال با حضور رئیس جمهور و جمعی از مسئولین استانی افتتاح شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری برنا؛ همزمان با چهل و ششمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و در سفر امروز شنبه ۲۰ بهمن ماه دکتر پزشکیان ریاست جمهوری اسلامی ایران به سیرجان، واحد شماره ۲ تولید آهن اسفنجی جهان فولاد گل‌گهر به بهره‌برداری رسید.  

این واحد به منظور تامین آهن اسفنجی مورد نیاز داخل کشور به ظرفیت یک و نیم میلیون تن در سال و کمک به صادرات محصول در زنجیره فولاد راه‌اندازی گردیده است که زمینه اشتغال ۴۱۰ نفر را به صورت مستقیم و غیر مستقیم فراهم کرده است.

افتتاح واحد تولید آهن اسفنجی شماره ۲، کارخانه مگامدول شماره ۳، دهکده گردشگری گوهرپارک و خط انتقال گاز ارسنجان از جمله پروژه‌های قابل افتتاح سفر دکتر پزشکیان به استان کرمان است.

انتهای پیام