شناسهٔ خبر: 71254523 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: برنا | لینک خبر

۱۱ بازار میوه و تره بار در تهران در حال ساخت است

برنا - گروه اجتماعی؛ مدیرعامل سازمان میادین میوه و تره بار گفت: در تلاش هستیم تا پایان سال بیش از سه بازار دیگر افتتاح شود. اکنون ۱۱ بازار در حال ساخت داریم و تلاش داریم در بیش از ۹۰ محله‌ای که بازار نداریم این کار را انجام دهیم. برنا - گروه اجتماعی؛ مدیرعامل سازمان میادین میوه و تره بار گفت: در تلاش هستیم تا پایان سال بیش از سه بازار دیگر افتتاح شود. اکنون ۱۱ بازار در حال ساخت داریم و تلاش داریم در بیش از ۹۰ محله‌ای که بازار نداریم این کار را انجام دهیم.

صاحب‌خبر -

آئین بهره برداری از ۱۰ مرکز میوه و تره بار صبح امروز شنبه ۲۰ بهمن ۱۴۰۳ در قالب یکصد و شصت و چهارمین پویش امید و افتخار با حضور مهدی بختیاری زاده مدیرعامل سازمان میادین و میوه تره بار، داوود گودرزی معاون خدمات شهری شهرداری تهران و رضا سیفی شهردار منطقه ۱۷ و مجید امانی مدیرعامل سازمان عمرانی مناطق برگزار شد. 

در این مراسم مهدی بختیاری زاده مدیرعامل سازمان میادین و میوه تره بار در این افتتاحیه گفت: افتتاح این ۱۰ بازار میوه و تره بار توفیق در خدمت مردم بودن را برای ما فراهم کرده است. بازارهایی که امروز شاهد افتتاح آن هستیم، بازارهایی است که در این دوره کلنگ آن به زمین خورده است. 

وی با بیان اینکه برخی از این بازارها از سبک سنتی و معماری ایرانی-اسلامی برخوردار هستند، خاطرنشان کرد: شهردار تهران و شورای شهر همواره به این ساخت سازها با این سبک معماری تاکید دارد. امروز مجموع مساحت این بازار ها و عرصه ای که به خدمت اضافه می کنند تقریبا ۱۲ هزار متر مربع است که در محلات مختلف تهران پراکنده شده است. 

بختیاری‌زاده عنوان کرد: این بازارها در محلاتی واقع شده که فاقد بازار بودند و از این به بعد سازمان برنامه توسعه بازارها دارد. در حال حاضر تعدادی بازار را در حال ساخت داریم که برخی از اینها تا آخر سال افتتاح خواهد شد. 

مدیرعامل سازمان میادین میوه و تره بار با بیان اینکه برخی محلات نیازمند خدمات بیشتری هستند، گفت: از مجموعه مدیریت شهری و شهرداری تهران به دلیل حمایت از سازمان میادین، شهرداران مناطق به منظور همراهی برای احداث بازارها و معاونت خدمات شهری من باب حمایت از سازمان برای گسترش خدمتگزاری هستم.

وی در جمع خبرنگاران هم گفت: امروز نزدیک به ۱۲ هزار مترمربع سطح خدمات گسترده تر خواهد شد. معماری ۴ بازار، ایرانی-اسلامی است و قصد داریم این روند را توسعه بدهیم تا مردم راحت تر خدمات را دریافت کنند. در حال حاضر ۳۱۵ بازار فعال در سازمان داریم.

وی با بیان اینکه این ۱۰ بازار، ۱۰ محله شهر را پوشش می‌دهند، گفت: مردم می‌توانند از خدمات آن بهره ببرند. ما می‌خواهیم با کمک شهرداران مناطق در مناطق دیگری که بازار نداریم هم بازار افتتاح کنیم. 

بختیاری زاده ادامه داد: امروز در همه نقاط شهر افتتاح داریم؛ دو بازار در منطقه ۴، یک بازار در منطقه ۲۲، یک بازار در منطقه ۱۰، دو بازار در منطقه ۵، یک بازار در منطقه ۲۰. در حال حاضر روند توسعه بازارها متوقف نشده و پروژه‌هایی داریم که برخی‌ها تا پایان سال و برخی دیگر در ابتدای سال آینده افتتاح می‌شود. با کمک شهرداری تهران زمین‌هایی را برای توسعه در نظر خواهیم گرفت. 

مدیرعامل سازمان میادین میوه و تره بار گفت: در تلاش هستیم تا پایان سال بیش از سه بازار دیگر افتتاح شود. اکنون ۱۱ بازار در حال ساخت داریم و تلاش داریم در بیش از ۹۰ محله‌ای که بازار نداریم این کار را انجام دهیم. تمام تلاشمان را می‌کنیم اما بحث تامین زمین یکی از عامل‌های محدود کننده است چرا که باید این زمین‌ها شرایط مناسبی مثل دسترسی‌، پوشش جمعیت محله و پارامترهای دیگر را داشته باشند.

وی در پاسخ به سوالی درباره کیفیت سیب زمینی توزیعی در میادین هم گفت: تمام تلاش ما این است که سیب زمینی باکیفیت باشد. سیب زمینی پاک شده و درجه یک در میادین عرضه می‌شود. سازمان میادین با همکاری سازمان تعاون روستایی اقدام به حذف واسطه‌ها کرده است تا سیب زمینی با قیمت عادلانه عرضه شود و جلوی سودجویی‌ها گرفته و قیمت مناسب تر شود.

انتهای پیام/