شناسهٔ خبر: 71254064 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: دفاع پرس | لینک خبر

دختر شهید فؤاد شکر: شهید سیدحسن نصرالله پدر همه ما بود

«خدیجه فؤاد شکر» میهمان یکی از بخش‌های برنامه «حسینیه معلی» بود که طی آن از مجموعه‌ عواملی که پدرش را به مقام عظیم شهادت رساندند و شهادت «سید حسن نصرالله» سخن گفت.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار فرهنگ دفاع‌پرس، برنامه «حسینیه معلی» ویژه‌برنامه صداوسیماست که این روزها به‌مناسبت اعیاد شعبانیه از شبکه‌های قرآن و سه سیما پخش می‌شود.

«خدیجه فؤاد شُکُر» دختر شهید «فؤاد علی شُکُر» یکی از فرماندهان جهادی حزب‌الله لبنان که میهمان یکی از بخش‌های برنامه بود، در مورد مجموعه‌عواملی که پدرش را به مقام عظیم شهادت رساندند، سخن گفت. 

روح و جان نمی‌تواند خالصانه در راه خداوند سبحان نبرد کند؛ مگر اینکه حسینی باشد

«من فکر می‌کنم اولین عاملی که پدرم را به این مقام رساند، تعلق خاطر او به قرآن و مسجد بود. پدرم همیشه در مسجد بود؛ همانطور که امام خمینی (ره) می‌فرمودند: مساجد ما، مدرسه‌های ما هستند. 

دومین عامل، تعلق خاطر وی به راه امام حسین (علیه‌السلام) است. پدرم جمله‌ای داشت که در اکثر جلسات و جبهه‌های نبرد و حتی جلسات خانوادگی آن را مطرح می‌کرد که «روح و جان نمی‌تواند خالصانه در راه خداوند سبحان نبرد کند؛ مگر اینکه حسینی باشد.»

دختر شهید «فؤاد شُکُر»: «سید حسن نصرالله» پدرِ همه ما بود و رهبر معظم انقلاب اسلامی، پدرِ بزرگِ همه ما/ عزت و شکر برای خداست که دعای پدرم را اجابت کرد

سومین و بارزترین عامل در رسیدن او به این جایگاه است، ولایتمداری پدرم؛ ولایت امام خمینی (ره) و ولایت سید علی خامنه‌ای که پدرم تا شهادتش به آن پایبند بود و ما هم ادامه‌دهنده این راه خواهیم بود ان‌شاءالله

خبر شهادت پدرم، ساعت‌ها بعد از خبر بمبارانی که انجام شد، به ما رسید و من خدا را شکر می‌کنم که خداوند این قدرت آماده بودن برای شهادت پدر را به من داد. هنگامی که خبر شهادت پدرم قطعی شد، جز این کلام حضرت زینب (علیهاالسلام) یادم نیامد که «ما رَأَیتُ إِلّا جَمیلاً»

عزت و شکر برای خداست که دعای پدرم را اجابت کرد. پدرم همیشه هم خودش دعا می‌کرد؛ هم از ما می‌خواست که پایان زندگی‌اش با شهادت باشد. خدا را سپاس می‌گویم که به پدرم عزت داد و دعایش را اجابت کرد و پس از عمری مجاهدت، از خود گذشتگی، پیروزی و تلاش در راه مقاومت، بهترین، شریف‌ترین و ارزشمندترین مرگ‌ها را نصیبش کرد و آن، شهادت بود.»

<div id="video-display-embed-code_2809526" ><script type="text/JavaScript" src="https://defapress.ir/fa/news/play/embed/725054/2809526?width=400&height=300"></script></div>

«سید حسن نصرالله» پدرِ همه ما بود 

در ادامه «نجم‌الدین شریعتی» مجری برنامه گفت: چیزی که در این شب‌ها در گفت‌وگو با میهمانانمان که بیشتر نماینده جبهه مقاومت هستند و از لبنان و مکان‌های مختلف میهمان حسینیه معلی می‌شوند، این روح شکر و عظمت وجودشان هست و ذکر «الحمد لله» از زبانشان نمی‌افتد و این نگاه و نوع برخورد جای تشویق دارد.

وی در ادامه به شهادت «سید حسن نصرالله» اشاره کرد و دختر شهید شُکُر در این مورد گفت: «بعد از شهادت پدرم، اراده خدا بر این شد که شهادت سید قسمت ما شود و یتیمیِ ما تجدید شد. اینجا لازم بود با قدرت تمام ایستادگی کنیم و حرف حضرت زینب (علیهاالسلام) را یادآوری کنیم که هرچیزی بر ما وارد شد، آسان است چون خدا می‌بیند. تا وقتی که این، راه خدای بلندمرتبه است، خودش دست بر قلب‌های ما می‌گذارد و به ما صبر می‌دهد، ولی واقعاً پس از سید، یتیمی برای ما تجدید شد. الآن واقعاً یتیم شدیم. با شهادت سید، داغِ از دست دادن عزیزان را حس کردیم و احساس کردیم که بهترین تکیه‌گاه قدرت و رمز اقتدار ما یعنی سید حسن در زمره شهدا قرار گرفت، اما صبر از جانب خداوند است.

دختر شهید «فؤاد شُکُر»: «سید حسن نصرالله» پدرِ همه ما بود و رهبر معظم انقلاب اسلامی، پدرِ بزرگِ همه ما/ عزت و شکر برای خداست که دعای پدرم را اجابت کرد

وقتی که امام حسین (علیه‌السلام) و گفته‌هایشان را یادآوری می‌کنیم که «اگر دین جدم، محمد (صلی الله علیه و آله) فقط با شهادتم پایدار می‌ماند، پس ای شمشیرها! به من حمله‌ور شوید.» پس ما هم باید به این شکل فکر کنیم که اگر این مرحله و این مقاومت و این جهاد در راه خدا و ادامه جنگ با اسرائیل جز با خون شهید نصرالله محقق نمی‌شد.

البته ایشان خودش را فدایی این راه می‌دانست و ما هم صبر بر این داغ را جهاد می‌دانیم. صبر بر دوری از عزیزترین و بارزترین شکل عاطفه و تکیه‌گاه (یعنی سید حسن) برای ما مانند جهاد است. او فقط فرمانده نبود؛ بلکه برای همه پدر بود. ما می‌دانیم که این داغ یتیمی خسته‌کننده است، اما خدا را شکر می‌کنیم که فرمانده کل قوا، آیت‌الله العظمی «سید علی خامنه‌ای» پدرِ بزرگِ همه ماست و ایشان زنده هستند.

ما همیشه می‌گفتیم که پدرمان «سید محسن» را داریم و بعد از او، «سید حسن نصرالله» پدرمان بود و پدرِ بزرگِ همه، رهبر معظم انقلاب اسلامی است که سایه‌اش بالای سرِ همه و مخصوصاً خانواده‌های شهداست. ایشان همیشه با چشمی مهربان نگاه می‌کنند؛ از زمانی که پدرمان بودند تا الآن.»

<div id="video-display-embed-code_2809622" ><script type="text/JavaScript" src="https://defapress.ir/fa/news/play/embed/725054/2809622?width=400&height=300"></script></div>

صبر و استقامت رزمندگان مقاومت، از صبر و استقامت حضرت زینب (س) پیشه می‌گیرد

پس از آن «حسین سیب‌سرخی» مداح اهل بیت (علیهم‌السلام) گفت: «گفتن در قضیه مقاومت چند وجهه دارد که یکی ز آنها، صبر و استقامت خانواده‌های رزمندگان مقاومت است که نگاه می‌کنیم، می‌بینیم که مصیبت دیده‌اند و باز هم شکر می‌کنند. این صبر و استقامت از صبر و استقامت حضرت زینب (سلام الله علیها) پیشه می‌گیرد. واقعاً باید این صبر و استقامت را تحسین کرد.»

<div id="video-display-embed-code_2809677" ><script type="text/JavaScript" src="https://defapress.ir/fa/news/play/embed/725054/2809677?width=400&height=300"></script></div>

گفتنی است؛ «حسینیه معلی» هر شب ساعت ۲۲:۳۰ از شبکه سه سیما و ۳۰ دقیقه بامداد از شبکه قرآن سیما پخش می‌شود و بازپخش آن نیز روز بعد ساعت ۱۶ و ۲ بامداد از شبکه سه سیما و ساعت ۱۹:۳۰ و ۱۲:۳۰ از شبکه قرآن است.

«نجم‌الدین شریعتی» اجرای این برنامه را برعهده دارد و حجت‌الاسلام و المسلمین «شهاب مرادی» کارشناس مذهبی، حسین سیب‌سرخی، محمدرضا طاهری، مهدی سلحشور و سید رضا نریمانی به‌عنوان میزبان در این برنامه حضور دارند.

انتهای پیام/ 118