شناسهٔ خبر: 71251735 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

با حضور استاندار هرمزگان؛

دبستان دخترانه حضرت مهدی(عج) در بندرعباس به بهره‌برداری رسید

بندرعباس - ایرنا - همزمان با اعیاد شعبانیه و نهمین روز از دهه مبارک فجر، دبستان دخترانه ۱۵ کلاسه حضرت مهدی(عج) مقطع ابتدایی در محله نخل ناخدا بندرعباس با حضور استاندار هرمزگان و جمعی از مسئولان استانی به بهره‌برداری رسید.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار ایرنا، مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس هرمزگان روز شنبه در حاشیه افتتاح این فضای آموزشی که با حضور استاندار هرمزگان، نمایندگان مردم هرمزگان در مجلس شورای اسلامی، مدیرکل آموزش و پرورش استان، فرماندار بندرعباس، اعضای مجمع خیران مدرسه‌ساز و جمعی از مسئولان آموزشی استان برگزار شد، گفت: این مدرسه پیش از این به نام «مدرسه شهید داشته» و از فضاهای تخریبی استان بود که در زمینی به مساحت ۲ هزار مترمربع زیربنا و با اعتباری افزون‌بر ۴۰۰ میلیارد ریال احداث و بازسازی شد.

مهدی باوقار زعیمی اظهار کرد: عملیات بازسازی این فضای تخریبی ابتدا در ۱۳۹۶ آغاز شد اما پس از یک‌سال عملیات اجرایی آن به دلیل کمبود اعتبارات متوقف شد و باتوجه به پیگیری مردم محله نخل ناخدا بندرعباس که مردمانی با اصالت هستند، ساخت و تامین اعتبار این طرح آموزشی با حمایت خیران و مشارکت خیر «عبدالامام کعبی» و از محل مسوولیت‌های اجتماعی وزرات نفت در سال گذشته (۱۴۰۲) مجدد کلید خورد و اکنون پس از یک سال شاهد بهره‌برداری آن هستیم.

وی بیان کرد: مدرسه نخل ناخدا فقط نشانه یک فضای آموزشی نیست بلکه نمادی از تلاش مشترک ما برای ساختن آینده‌ای بهتر برای فرزندانمان است.

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس هرمزگان در ادامه با تاکید بر اینکه حذف مدارس کانکسی و سنگی در اولویت این اداره‌کل قرار گرفته است، تصریح کرد: در ادامه نهضت مدرسه‌سازی باتوجه به تاکیدات رییس جمهور و مدیریت راهبردی استاندار هرمزگان، شناسایی کمبودها، نقاط بحرانی و مشکلات فضاهای آموزشی در دستورکار قرار گرفته و راهکارهای برون رفت از این موانع در حال بررسی است و بزودی به برنامه جامع و کاملی خواهیم رسید.

باوقار زعیمی ادامه داد: مطابق نهضت مدرسه‌سازی، ساخت هشت فضای آموزشی در شهر بندرعباس طی ۲ سال اخیر آغاز شد که این آمار باتوجه به اینکه در ۶ سال قبل آن، تنها ۶ فضای آموزشی را تحویل داده بودیم، آغاز حرکتی نو و جهشی برای ساخت فضاهای آموزشی است.

این مسوول ابراز کرد: هرمزگان به کارگاه مدرسه‌سازی تبدیل شده است و امروز نه تنها در بندرعباس بلکه در تمام نقاط استان که به امکانات آموزشی نیاز دارند، این کار در انجام است و معتقدیم که مشارکت خیران در کوتاه‌ترین زمان ممکن به نتیجه خواهیم رساند.

وی همچنین ضمن قدردانی از مشارکت خیران مدرسه‌ساز در استان گفت: میزان جذب اعتبارات خیران مدرسه‌ساز در هرمزگان در سال ۱۴۰۱ ، رقمی افزون‌بر سه‌هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال بود که امروز طی ۲ سال نزدیک به ۲۰ هزار میلیارد ریال افزایش یافته است که این امر با همدلی و همراهی مجموعه خیران، اداره‌کل نوسازی مدارس استان و همچنین دیگر مسوولان و مجتمع نمایندگان استان رقم خورده است.

مدیرکل نوسازی مدارس هرمزگان ادامه داد: معقتدیم این روحیه همبستگی و اراده جمعی که در استان در باب نهضت مدرسه‌سازی شکل گرفته است می‌تواند ما را در واقع به هدف نهایی که همان ساخت مدارس با مقیاس بزرگ در شهرها است، برساند.

باوقار زعیمی با ابزار اینکه هرمزگان در ساخت معماری مدارس در کشور رتبه نخست را کسب کرده است، ادامه داد: یکی از اهداف ما مطابق با سند تحول بنیادین و زیرنظام تامین فضا و تجهیرات ساخت فضاهای آموزشی با رویکرد هویت بخشی و استفاده از معماری بومی است و این افتخار را داریم که بخش زیادی از معماری مدارس استان‌های همجوار نیز از نقشه‌های استان هرمزگان استفاده می‌شود.

وی گفت: توجه به معماری و طراحی در فضاهای آموزشی و لزوم درک شرایط محیطی و منطقه‌ای، موضوع مهمی است که نقش بسزایی در تاثیر یادگیری دانش‌آموزان دارد و معتقدیم که خلاقیت و نوآوری و ایجاد هویت در فضاهای آموزشی باعث افزایش راندمان و یادگیری دانش‌آموزان خواهد شد و همچنین معتقدیم خدمت به مردم در جهت تحقق عدالت و رفاه است.