حجت الاسلام مجید فخرزاده در مصاحبه با خبرگزاری صدا و سیما درباره کتاب سه دیدار نادر ابراهیمی افزود: آقای نادر ابراهیمی یک سال تمام، شبانه روزی همه منابعی که با زحمت گردآوری شده بود، مطالعه کرد و پس از این مطالعه دست به تدوین زد.
وی به کار طاقت فرسای نوشتن کتاب اشاره کرد و افزود: نادر ابراهیمی، برای کلمه به کلمه این رمان فکر کرده است و به همان مقدار که او فکر کرده و این کتاب را نوشته به همان میزان هم لازم است که ما فکر کنیم و کتاب را بخوانیم.
آقای فخرزاده با اشاره به سابقه آشنایی خود با نادر ابراهیمی گفت:این کتاب، در زمانی نوشته شده است که اطلاعات کافی درباره امام راحل به صورت مکتوب در اختیار مردم قرار نداشت.
مسئول دفتر ثبت و تدوین دستاوردهای انقلاب اسلامی حوزه هنری افزود: هنگام نگارش این کتاب، بیش از هزار صفحه فیش تهیه شده بود که برای آقای نویسنده کافی نبود. در نتیجه، گروهی برای گردآوری آن چه اقای ابراهیمی خواستند تشکیل شد تا اطلاعات بیشتری از زندگی امام راحل جمع آوری شود.
فخرزاده گفت: جمع آوری اطلاعات عمیق تحقیقی درباره امام، حدود یک سال طول کشید و بعد از یک سال، آقای نادر ابراهیمی گفتند حالا میتوانند کتاب را بنویسند.
وی افزود: قرار بود که این کتاب سه جلدی باشد. جلد اول زندگینامه حضرت امام، ریشه یابی زندگی امام، خانواده، فضای رشد یافته، و تکامل شخصیت ایشان. جلد دوم:حضور در صحنه سیاست وجلد سوم با موضوع انقلاب اسلامی، که به خاطر بیماری وفوت نتوانستند جلد سوم را بنویسند.
این نویسنده گفت: برخی از کتابها، بیشتر از یک بار ارزش خواندن ندارند و برخی دیگر مثل یک فرهنگنامه هستند که میتوانیم هروقت نیاز به اطلاعات داشتیم به آن مراجعه کنیم. کتاب دوجلدی سه دیدار، مثل یک فرهنگنامه است که در آن از کلمات و واژگانی استفاده شده که سر فصلهایی را ازشخصیت امام مطرح میکند.
وی افزود: کلماتی که در این کتاب آمده است میتواند سر فصل یک کار تحقیقی و پژوهشی باشد.
نادر ابراهیمی جلدهای اول و دوم کتاب «سه دیدار» «با مردی که از فراسوی باور ما میآمد» را در سالهای ۷۵ تا ۷۷ نوشته است.
اگر چه کتاب سه جلدی است، اما جلد سوم به خاطر فوت نویسنده هرگز منتشر نشد.