شناسهٔ خبر: 71251090 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: روزنامه دنیای‌اقتصاد | لینک خبر

صعود قیمت طلا ادامه دارد

ايسنا : قیمت طلا در معاملات روز جمعه بازار جهانی برای ششمین هفته متوالی افزایش یافت.

صاحب‌خبر -

هر اونس طلا برای تحویل فوری، پس از ثبت بالاترین سطح خود در ۲۸۸۶ دلار و ۶۲ سنت، روز جمعه، با ۰.۲ درصد افزایش، به ۲۸۶۱ دلار و ۴۶ سنت رسید. بهای اونس طلا در هفته گذشته، بیش از دو درصد افزایش داشت که ششمین رشد هفتگی متوالی این فلز ارزشمند بود. بهای هر اونس طلا در بازار معاملات آتی آمریکا، با ۰.۴ درصد افزایش، در ۲۸۸۷ دلار و ۶۰ سنت بسته شد.

دیوید میگر، مدیر معاملات فلزات در شرکت‌ «های ریج فیوچرز» گفت: سیاست تعرفه ترامپ، نگرانی مهمی در بازار طلا است. دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، هفته گذشته، با تهدیدهای خود مبنی بر اعمال تعرفه‌های جدید علیه چین، درگیری تجاری را آغاز کرد. با این حال، او به مکزیک و کانادا یک ماه مهلت داد.

خبر مرتبط
سایه تعرفه‌های آمریکا بر بازارهای جهانی

تصمیم دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا برای تعرفه‌گذاری بر کالاها سیگنال ایجاد جنگ تجاری را می‌دهد و نگرانی‌ها و نااطمینانی‌های زیادی را در بازارهای جهانی ایجاد می‌کند.

طلا یک سرمایه‌گذاری محبوب در زمان عدم اطمینان سیاسی یا مالی است. پیتر گرانت، تحلیلگر ارشد فلزات در «زانر متالز» اظهار کرد که بازار طلا، به دلیل رشد مستمر ذخایر طلای بانک مرکزی چین و برنامه چین که به صندوق‌های سرمایه‌گذاری اجازه خرید طلا را می‌دهد، تقویت شده است.

گزارش روز جمعه وزارت کار آمریکا نشان داد که اقتصاد ایالات‌متحده در ژانویه، ۱۴۳ هزار شغل جدید ایجاد کرده است که در مقایسه با ۱۷۰ هزار مورد پیش بینی شده اقتصاددانان، آمار ضعیفتری بود. نرخ بیکاری آمریکا نیز به چهار درصد رسید. 

بارت ملک، رئیس استراتژی کالا در موسسه «تی دی سیکیوریتیز» اظهار کرد که رشد دستمزد و اشتغالزایی، تاثیر منفی بر توانایی فدرال رزرو برای تغییر نرخ‌ها دارد.

طبق گزارش رویترز، آستین گولزبی، رئیس فدرال رزرو شیکاگو، روز پنج شنبه، گفت: رشد قوی اشتغال و کاهش تورم، به فدرال رزرو ایالات متحده اجازه می‌دهد تا به کاهش نرخ‌های بهره ادامه دهد، اما نااطمینانی در مورد تأثیر تعرفه‌ها و سایر تغییرات سیاستی، رویکرد آهسته تر را ایجاب می‌کند.

در بازار سایر فلزات ارزشمند، هر اونس نقره با ۰.۸ درصد کاهش به ۳۱.۹۴ دلار رسید. هر اونس پلاتین با ۰.۳ درصد کاهش، به ۹۸۲ دلار و ۵۰ سنت رسید و هر اونس پالادیوم با ۰.۷ درصد کاهش، به ۹۷۱ دلار و ۶۲ سنت رسید.