شناسهٔ خبر: 71250698 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

پیشوای مذهبی ارامنه اصفهان و جنوب ایران:

سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی فرصتی برای تحکیم یگانگی ملی است

اصفهان - ایرنا - پیشوای مذهبی ارامنه اصفهان و جنوب ایران با صدور بیانیه‌ای به‌مناسبت چهل و ششمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی گفت: امید است این سالگرد خجسته، فرصتی برای تحکیم یگانگی ملی و توسعه همه‌جانبه کشور باشد.

صاحب‌خبر -

به گزارش روز شنبه ایرنا، اسقف اعظم سیپان کاشجیان در این بیانیه با نثار درود به روان پاک شهدای انقلاب اسلامی و جنگ تحمیلی و بنیانگذار انقلاب حضرت امام خمینی (ره) به نمایندگی از جامعه ارامنه اصفهان و جنوب ایران، چهل و ششمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی را گرامی داشت.
پیشوای مذهبی ارامنه اصفهان و جنوب ایران تاکید کرد: انقلاب اسلامی ایران، سرآغاز تحولی بنیادین در تاریخ معاصر این سرزمین بود که با اتکا به ایمان، ایثار و وحدت اقشار مختلف مردم، مسیر استقلال و پیشرفت را هموار کرد.
اسقف کاشجیان افزود: جامعه ایرانیان ارمنی به‌عنوان جزیی جدایی‌ناپذیر از ملت بزرگ ایران، همواره در کنار هم‌میهنان خود در مسیر آبادانی، توسعه و حفظ ارزش‌های والای انسانی گام برداشته و بر تعهد خود بر اتحاد ملی، احترام متقابل و مشارکت در ساختن آینده‌ای روشن برای ایران عزیز تاکید دارد.
وی خاطرنشان‌ کرد: امروز نیز در سایه همدلی و همکاری همه ایرانیان، می‌توان با اتکا به دانش، تلاش و اخلاق، گام‌های استوارتری در مسیر پیشرفت و سربلندی این سرزمین برداشت.
وی با تبریک چهل و ششمین سالگرد پیروزی انقلاب و با آرزوی عزت و سربلندی برای ایران و همه هم‌میهنان از درگاه خداوند برای این سرزمین، صلح، رفاه و کامیابی مسالت داشت.
به گزارش ایرنا، قدمت سکونت ارامنه در اصفهان به دوره صفویه بازمی‌گردد و حدود ۱۰ هزار نفر ارمنی در این خطه زندگی می‌کنند که حدود هشت هزار نفر از آنها در کلانشهر اصفهان سکونت دارند.