شناسهٔ خبر: 71250696 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: جام‌جم آنلاین | لینک خبر

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان؛

۳۸ فرصت سرمایه‌گذاری صنعت گردشگری کهگیلویه وبویراحمد شناسایی شد

مجتبی امیرحسینی،مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کهگیلویه و بویراحمد گفت،۳۸فرصت سرمایه گذاری صنعت گردشگری در استان شناسایی و در نمایشگاه بین المللی تهران معرفی می شود.

صاحب‌خبر -

به گزارش جام‌جم‌آنلاین از ایرنا، مجتبی امیرحسینی روز شنبه با بیان اینکه معرفی فرصت های گردشگری به جذب سرمایه گذاران و شکوفایی ظرفیت های مغفول درآمدزایی در کهگیلویه و بویراحمد کمک می کند افزود:میراث فرهنگی استان نمایشگاه بین المللی تهران که در روزهای ۲۳تا ۲۶بهمن  برگزار می شود را بستری برای جذب سرمایه گذاران می داند.

وی با اشاره به اینکه بسیاری از تفرجگاه های طبیعی کهگیلویه و بویراحمد زیرساخت های مورد نیاز پذیرش گردشگران را ندارند تاکید کرد: معرفی این مناطق گامی برای جذب سرمایه گذاران بخش خصوصی است.

امیرحسینی بیان کرد: مجتمع گردشگری شهر دوگنبدان، کمپینگ اقامتی چشمه بلقیس ،مجتمع اقامتی در تفرجگاه بندان شهرستان دنا ،مجتمع گردشگری دیل، اردوگاه گردشگری خهکلون،پارک طبیعت گردی مارگون،کمپینگ اقامتی برم الوان و اردوگاه گردشگری تنگ و کمپینگ اقامتی بی بی حکیمه که با اعتبار پیش بینی شده ۲۰۰تا ۲۵۰ میلیارد ریال قابل اجراست فرصتی برای اجرای زیرساخت های گردشگری با سرمایه گذاری های کوچک به شمار می رود.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: پارک کوهستان شهر دوگنبدان، تلکابین یاسوج،مجتمع گردشگری روستای کوشک،دریاچه مصنوعی گچساران،اردوگاه گردشگری توتنده،هتل تفریحی دنا،جاده سلامت سی سخت،پارک سربندان سی سخت،کمپینگ پارک جنگلی یاسوج، شهربازی آفتابگردان گچساران با اعتبار پیش بینی شده ۴۰۰تا ۶۰۰میلبارد ریال از دیگر زیرساخت های گردشگری مورد نیاز در استان است.

وی خاطرنشان کرد:پل معلق سی سخت، تلکابین سی‌سخت،هتل بزرگ شهرداری سی سخت،هتل فرودگاهی یاسوج،اردوگاه تفریحی در آبشار یاسوج،اردوگاه تفریحی سی سخت و مجموعه گردشگری سد شاه قاسم از دیگر طرح هایی است که با پیش سرمایه گذاری یک تا پنج هزار نیازمند سرمایه گذاری است.

امیرحسینی از در حال تدوین بودن کتابچه معرفی فرصت های گردشگری کهگیلویه و بویراحمد خبر داد و تاکید کرد: تولید این اثر به بخش خصوصی برای شناسایی فرصت های سرمایه گذاری در استان کمک می کند.

وی گفت:۲۰نفر از فعالان و سرمایه گذاران صنعت گردشگری برای معرفی ظرفیت های گردشگری استان این اداره متولی را در تهران همراهی می کنند.

امیرحسینی ابراز کرد:این سرمایه گذاران برای معرفی خدمات و زیرساخت های موجود حوزه گردشگری کهگیلویه و و بویراحمد در بخش های هتلداری،اقامتگاه های بومگردی و غذاهای محلی حضور می یابند.

مدیرکل کل میراث فرهنگی ،صنایع دستی و گردشگری کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد:غرفه اختصاص یافته برای معرفی توانمندی های گردشگری استان در نمایشگاه بین المللی گردشگری تهران در فضایی به مساحت بیش از ۲۰۰ متر مربع به صورت سرپوشیده و روباز آماده پذیرش علاقه مندان می شود.

وی از علاقه مندان خواست تا از این فرصت برای آشنایی با فرصت های سرمایه گذاری و زیبایی های مردم شناسی در استان استفاده کنند.

استان چهارفصل کهگیلویه و بویراحمد که با داشتن ۲۵۰ تفرجگاه طبیعی، ۳۰۰ بقعه متبرکه، افزون بر ۷۹۰ اثر تاریخی که در فهرست آثار ملی به ثبت رسیده است در کنار جاذبه های مردم شناسی چون پوشش ها و گویش های محلی و آواها و نواهای محلی یکی از مقاصد گردشگری جنوب کشور و دومین ظرفیت اقتصادی تبدیل کرده است.

جاذبه های هزار رنگی مانند بارگاه نورانی بی بی حکیمه (س) خواهر امام رضا (ع)، نقاط تاریخی چون پل پریم، نقش برجسته‌های تنگ سولک، سواحل زیبای سد کوثر، رود رونه و آبشار کیوان از مناطق گرمسیری کهگیلویه و بویراحمد است که می توان با ایجاد دهکده های گردشگری به درآمدزایی های بهتر برای آن اقدام کرد.

براساس آمار موجود این استان سالانه پذیرای بیش از سه میلیون و ۵۰۰ هزار نفر گردشگر است که تعدادی از آنها جهانگردان کشورهای خارجی هستند.

کهگیلویه و بویراحمد با مساحتی حدود ۱۶ هزار کیلومتر مربع وسعت بین استان‌های فارس، بوشهر، چهارمحال و بختیاری، اصفهان و خوزستان واقع شده است.