امروز ۲۰ بهمنماه در ششمین روز بیستودومین جشنواره فیلم فجر مشهد ۱۳ فیلم «ترک عمیق»، «ناتور دشت»،« لولی»، «شوهر ستاره»، «موسی کلیمالله»، «ماریا»، «زیبا صدایم کن»، «صیاد»، «چشم بادومی»، «ژولیت و شاه»، «آنتیک» «گوزنهای اتوبان» و«بچه مردم» در سینماهای مختلف اکران میشود.
در مجموعه سینمایی آفریقا فیلم «ترک عمیق» به کارگردانی آرمان زرینکوب ساعت ۱۳:۳۰، «ناتور دشت» به کارگردانی سید محمدرضا خردمندان ساعت ۱۶، «لولی» به کارگردانی رضا فرهمند ساعت ۱۸:۳۰ و «شوهرستاره» به کارگردانی ابراهیم ایرجزاد ساعت ۲۱ نمایش داده میشود.
فیلمهای «ماریا» به کارگردانی مهدی اصغری ازغدی ساعت ۱۴:۰۰، «گوزنهای اتوبان» به کارگردانی ابوالفضل صفاری ساعت ۱۶:۳۰، «زیبا صدایم کن» به کارگردانیرسول صدرعاملی ساعت۱۹ و فیلم «صیاد» به کارگردانی جواد افشار ساعت ۲۱:۳۰ در سینما هویزه مشهد به روی پرده میرود.
سینما سیمرغ نیز فیلمهای «چشم بادومی» به کارگردانی ابراهیم امینی در ساعت ۱۷:۰۰، «ژولیت و شاه» به کارگردانی اشکان رهگذر ساعت ۱۹:۳۰ و «گوزنهای اتوبان» را ساعت ۲۲:۰۰ اکران خواهد کرد.
همچنین سینما اطلس فیلم «صیاد» و سینما ویلاژ فیلم «بچه مردم» به کارگردانی محمود کریمی را در ساعت ۲۰:۳۰ اکران خواهند کرد.
سینمای برفی در ساعت ۲۰:۳۰ میزبان فیلم «آنتیک» به کارگردانی هادی نائیجی و سینمای پارک بازار در ساعت ۱۹:۰۰ میزبان فیلم «گوزنهای اتوبان» خواهد بود.
همچنین سینمای گلشن فیلم «موسی کلیمالله» به کارگردانی ابراهیم حاتمیکیا را در ساعت ۲۰:۳۰، سینمای ملل فیلم « صیاد» را در ساعت۱۸:۳۰ و سینما مهر فیلم «موسی کلیمالله» را در ساعت ۲۰:۰۰ اکران خواهند کرد.
ترک عمیق
فیلم «ترک عمیق» با نام سابق والس سه نفره فیلمی به کارگردانی و نویسندگی آرمان زرینکوب و تهیهکنندگی محسن چگینی محصول سال ۱۴۰۳ ایران است.
داستان فیلم ترک عمیق درباره مردی به نام محمود است که از بیمارستان اعصاب و روان مرخص میشود. فخری- همسرش- قبل از رسیدن او به در و پنجره قفل میزند. با آمدن محمود به خانه، با ورود نفر سوم رازهای تاریک فاش میشود…
رضا بابک، بابک انصاری، حمید رشید و گلچهره سجادیه از بازیگرانی هستند که در این فیلم مقابل دوربین رفتهاند.
ناتور دشت
فیلم «ناتور دشت» به کارگردانی سیدمحمدرضا خردمندان، یکی از آثار حاضر در چهل و سومین جشنواره فیلم فجر است که به داستانی اجتماعی و انسانی میپردازد.
اگرچه عنوان فیلم از عنوان رمان مشهور ناتور دشت اثر جیدی سلینجر گرفته شده، اما باید گفت که این فیلم هیچ ارتباطی با رمان سلینجر ندارد و داستان آن برگرفته از یک واقعه اجتماعی واقعی است.
بازیگرانی از جمله هادی حجازیفر، میرسعید مولویان، شبنم قربانی، سعید آقاخانی، علی مصفا و بابک کریمی از بازیگران این فیلم هستند.
لولی
فیلم «لولی» به کارگردانی رضا فرهمند اولین تجربه بلند سینمایی این کارگردان است که در چهل و سومین جشنواره فیلم فجر به نمایش درمیآید.
داستان فیلم به شکلی زیبا، گرههای درونی شخصیتها و روابط پیچیده آنها را به تصویر میکشد. این روابط میان شخصیتها به شکلی تدریجی و هوشمندانه در فیلم گسترش مییابد و تماشاگر را به درون دنیای درونی آنها میبرد.
داریوش امینی، ژیلا آلرشاد و محبوبه سلطانی بازیگران این فیلم هستند.
شوهر ستاره
فیلم «شوهر ستاره» که سومین ساخته ابراهیم ایرجزاد به شمار میرود، توسط علی اوجی و نرگس محمدی تهیه شده و در بخش مسابقه جشنواره چهلوسوم حضور دارد.
شوهر ستاره روایتگر داستان ستاره، زنی بیوه و کارگر است که پس از مواجهه با علائم یائسگی زودرس تصمیم میگیرد زندگیاش را تغییر دهد.
بازیگران فیلم شوهر ستاره حامد بهداد و فریبا نادری، نازنین احمدی، سوسن پرور، نوشین مسعودیان، زینب شعبانی، الهام شعبانی، میثم دامنزه، اکبر معززی، ژاکلین آواره، یوسف یزدانی، فاطمه شکری، حمیدرضا حاجی محمدزاده، با حضور فریده سپاه منصور، نادر سلیمانی، هومن حاجی عبدالهی، لاله اسکندری، علی اوجی هستند.
ماریا
فیلم «ماریا» را مهدی اصغری ازغدی کارگردانی کرده و علی لدنی تهیهکنندگی آن را بر عهده داشته است. این فیلم اولین فیلم بلند اصغری ازغدی در مقام کارگردان است.
در خلاصه این فیلم آمده است «تکهای از فیلم تمرین بازیگری یک دختر جوان علاقهمند به بازیگری در نقش یک روسپی خیابانی، به طور ناخواسته پخش شده و هیچکس باور نمیکند که این فیلم تنها یک تمرین بازیگری بوده است».
صابر ابر، پانتهآ پناهیها، حسین محجوب، کامیاب گرانمایه، مهشید خدادی، محمد صدیقی مهر، صادق سهرابی، نکیسا نوری، سجاد رضایی، محمدعلی حسینعلی پور، مصطفی اکبری، نرگس باغکی، حسن نصرتی و حسین نصرتی بازیگران این فیلم هستند.
گوزنهای اتوبان
فیلم سینمایی «گوزنهای اتوبان» به کارگردانی و تهیهکنندگی ابوالفضل صفاری، با روایت یک داستان اجتماعی جالب و پرتنش، به مسائل و چالشهای دنیای دیجیتال و تأثیر آن بر زندگی روزمره آدمها میپردازد.
این فیلم در ژانر اجتماعی ساخته شده و به خوبی بحرانهای فردی و اجتماعی در دنیای امروز به ویژه تأثیر شبکههای اجتماعی را به تصویر میکشد. به ویژه اینکه چگونه یک اتفاق کوچک میتواند به سرعت در فضای مجازی به طرز فزایندهای گسترش یابد و افراد را در معرض خطرات جدید قرار دهد.
الناز شاکردوست، نوید پورفرج، صدف اسپهبدی و پیمان قاسمخانی از جمله بازیگران این فیلم هستند.
زیبا صدایم کن
فیلم «زیبا صدایم کن» به کارگردانی رسول صدرعاملی و تهیهکنندگی سید مازیار هاشمی، از مهمترین آثار سینمای ایران در سال ۱۴۰۳ است که با حضور در جشنواره فیلم فجر، توجه بسیاری از منتقدان و علاقهمندان به سینما را به خود جلب کرده است.
این فیلم که بر اساس رمانی نوجوانانه نوشته فرهاد حسنزاده ساخته شده، اثری احساسی با محوریت رابطه پدر و دختری در بستری اجتماعی و شهری است.
امین حیایی، ژولیت رضاعی، ستاره پسیانی و مهران غفوریان از بازیگران اصلی فیلم هستند.
صیاد
فیلم «صیاد» را جواد افشار کارگردانی کرده و محمدرضا شفیعی تهیه آن را بر عهده داشته است.
این فیلم برشی از زندگی علی صیاد شیرازی را نشان میدهد و در خلاصه کوتاه آن آمده است «مدتی است این سؤال رهایم نمیکند، چرا گلولهها از کنارم میگذرند و نادیده ام میگیرند؟!»
علی سرابی، مارال بنیآدم، همچون هومن برقنورد، نادر سلیمانی، محمدرضا هدایتی، رز رضوی و ایوب آقاخانی نیز نقشآفرینی کردهاند.
چشم بادومی
فیلم «چشم بادومی» را ابراهیم امینی کارگردانی کرده و نخستین تجربه کارگردانی بلند امینی محسوب میشود و روایتگر داستانی اجتماعی و فرهنگی با محوریت جوانان و تاثیرات رسانههای بینالمللی است.
در خلاصه داستان فیلم چشم بادومی آمده است «مائده دختر نوجوان ایرانی عاشق یکی از خوانندههای کیپاپ شده و میخواهد برای دیدار او و شرکت در یک مسابقه به سئول برود. او در آزمون پذیرفته میشود اما مادر مخالف جدی اوست…».
در این درام اجتماعی بازیگرانی همچون ساره بیات، مهدی هاشمی، علی باقری و ستایش دهقان حضور دارند.
ژولیت و شاه
انیمیشن سینمایی «ژولیت و شاه» به نویسندگی و کارگردانی اشکان رهگذر، دومین انیمیشن سینمایی پس از انیمیشن سینمایی «آخرین داستان» است که به وقایع تاریخی شکلگیری تئاتر غربی در ایران میپردازد.
داستان این انیمیشن درباره جولی، بازیگر جوان و تازهکار تئاتر است که به دعوت ناصرالدین شاه برای بازی در نقش ژولیت به ایران میآید؛ اما نقشه شاه برای او چیزی فراتر از یک اجرای ساده است.
نصرالله مدقالچی، حامد بهداد، وحید رونقی، ساناز غلامی، شهره روحی، مهدی فضلی، محمد خاوری، میثم عبدی، سمیه الیاسی، مرضیه پورمرشد، سانیا طیبی، ناصر محمدی، کیکاووس شکوهی، علیرضا طاهری، سپهر جمشیدپور، محمدحسین شایسته، متین رسانه، هومان کریمی، حامد علیپور، سجاد رمضانزاده، مهسا دانشور، پرنیان ابریشمکش، عرفانه خوش نژاد، پرنیان شادکام، الهه سادات حسینی، سارا برخورداری، محمدحسین موحدی پارسا و فاطمه روحانی از صداپیشگان این انیمیشن سینمایی هستند.
بچه مردم
«بچه مردم» را محمود کریمی کارگردانی کرده و گفته میشود یک فانتزی اجتماعی است که سعی میکند دغدغهمند باشد و این دغدغهمندی را در روایت داستانی خود بیان کند.
در خلاصه این فیلم آمده است که «تاجی به قهرمانانی همچون الیورتوئیست، سهراب، حضرت یوسف و حضرت موسی اشاره میکند که هر یک در مراحل مختلف زندگی خود راهی دشوار را پشت سر گذاشتهاند.» این داستان گویی تلنگری است به شخصیتهای فیلم که در برابر بحرانهای زندگی قرار دارند.
بازیگرانی چون گوهر خیراندیش، رضا کیانیان، حسن معجونی، بهروز شعیبی، سیامک صفری و سیاوش چراغیپور در این فیلم به ایفای نقش پرداختهاند.
آنتیک
«آنتیک» به کارگردانی هادی نائیجی و تهیهکنندگی محمود بابایی است.
در خلاصه داستان این فیلم سینمایی آمده است «دو دلهدزد گذرشان به یک امامزاده میافتد و در اوایل انقلاب تصمیم میگیرند با تأسیس امامزادهای قلابی پولوپلهای به جیب بزنند».
گروه بازیگران فیلم شامل پژمان جمشیدی، بیژن بنفشهخواه، ستاره پسیانی، آناهیتا افشار، غلامرضا نیکخواه، امیر نوروزی، فرزین محدث علی باقری، مجتبی شفیعی، هادی افتخارزاده، آرش نوذری، لادن ژافهوند، یدالله شادمانی، رحمان باقریان، و مهدی قربانی میشود
موسی کلیمالله
فیلم «موسی کلیمالله» به کارگردانی ابراهیم حاتمیکیا به روایت داستان زندگی حضرت موسی (ع) پرداخته است.
این فیلم که به عنوان یک پروژه سینمایی برگرفته از سریالی با همین نام ساخته شده، به نحوی پیچیدگیهای تاریخی و دینی را با تکنولوژیهای نوین سینمایی پیوند زده و از این رو در کانون توجه قرار گرفته است.
علیرضا کمالی، مریلا زارعی بهنام تشکر، شکیب شجره و بهاره کیانافشار از بازیگران این فیلم سینمایی هستند.
انتهای پیام