شناسهٔ خبر: 71249114 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

امام جمعه سنندج: خبرگزاری ایرنا رسانه‌ای ارزشمند و معتبر است +فیلم

سنندج- ایرنا- امام جمعه سنندج بر لزوم هوشیاری و بصیرت رسانه‌ها در برابر توطئه‌های دشمن تاکید کرد و گفت: خبرگزاری ایرنا این ویژگی‌ها را دارد و مرجع، مفید و ارزشمند برای جامعه و زمان شناس است.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار ایرنا، ماموستا فایق رستمی روز شنبه در دیدار کارکنان خبرگزاری جمهوری اسلامی به مناسبت نودمین سالگرد تاسیس این خبرگزاری اظهار کرد: خبرگزاری ایرنا به دلیل قدمت و اصالتی که دارد، متفاوت از دیگر رسانه هاست.

وی ضمن اشاره به نقش خبرگزاری ایرنا در اطلاع رسانی و توسعه کشور، یادآور شد: کار اطلاع رسانی و فعالیت در عرصه رسانه، نیازمند هوشیاری، آگاهی و شجاعت است.

امام جمعه سنندج، پیامبران را اولین فعالان عرصه اطلاع رسانی توصیف کرد و افزود: کار خبرنگاری بسیار سخت، مهم و حساس است و خبرنگار باید امانتدار، سالم، صادق و وظیفه شناس باشد.

ماموستا رستمی اضافه کرد: دشمن با تمام توان برای مسلمانان و ایران اسلامی نقشه طراحی می کند و به دنبال ایجاد تفرقه و ضربه به اتحاد جامعه اسلامی است، بنابراین نقش رسانه در کشورمان برای مقابله با توطئه های دشمن بسیار مهم است.

 

وی به جنگ نرم دشمن علیه کشورمان اشاره داشت و گفت: مهمترین ابزار برای مقابله با این جنگ، رسانه است.

امام جمعه سنندج، رسانه را یک ودیعه و امانت در جامعه برای هدایت مردم و بیان واقعیت ها دانست و اضافه کرد: خبرنگاران باید با صداقت و دلسوزی مشکلات را منعکس کنند و در این رابطه مطالبه گر باشند، ضمن اینکه مراقب بوده و آب به آسیاب دشمن نریزند.

ماموستا رستمی روشن بینی، استقامت، صبر، دقت، تفکر، شجاعت و قدرت تشخیص را از دیگر صفات یک خبرنگار عنوان کرد.

وی با بیان اینکه رسانه بهترین مبلغ است، افزود: اصحاب رسانه باید فنون اطلاع رسانی و علم رسانه داشته باشند.

به گزارش ایرنا، سازمان خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا) در سال ۱۳۱۳ هجری شمسی بعنوان نخستین کانون گردآوری خبر با عنوان «آژانس پارس» در وزارت امور خارجه تشکیل و شروع به فعالیت کرد.

پایه گذاری وزارتخانه تازه تاسیس «اطلاعات و جهانگردی» در سال ۱۳۵۳ سبب شد تا خبرگزاری پارس نیز از نظر تشکیلاتی دگرگونیهایی را تجربه کند. در این دگرگونی ها، خبرگزاری پارس از اداره کل خبرگزاری به سازمان خبرگزاری تبدیل و به عنوان یک شرکت سهامی دولتی شناسایی شد.اساسنامه آن نیز با ۲۳ ماده و هفت تبصره در سال ۱۳۵۴ به تصویب نمایندگان مجلس شورای ملی رسید.

سه سال پس از پیروزی انقلاب اسلامی یعنی در دی ماه ۱۳۶۰، با تصمیم نمایندگان مجلس شورای اسلامی، خبرگزاری پارس به خبرگزاری جمهوری اسلامی با نام اختصاری « ایرنا (IRNA) » تغییر نام داد و فصل تازه ای در فعالیت های این رسانه گشوده شد.