شناسهٔ خبر: 71248606 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسکانیوز | لینک خبر

آموزش آشپزی / طرز تهیه خوشمزه‌ترین لازانیای دنیا با سس بولونز

لازانیا با سس بولونز نوعی روش طبخ لازانیا با سسی از پوره گوجه فرنگی و سبزیجات است که طعم و بافت بی‌نظیری دارد.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز؛لازانیا نوعی پاستای ورقه‌ای، پهن و مسطح است و یکی از قدیمی‌ترین انواع پاستا به شمار می‌رود. خمیر لازانیا در واقع همان خمیر پاستاست که آن را به صورت ورقه‌های پهن تهیه می‌کنند. لازانیا امروز یکی از غذاهای خوشمزه و پر طرفدار بین المللی است که در تمان نقاط جهان تهیه و سرو می‌شود؛ همچنین لازانیا در میان کودکان نیز یک غذای پر طرفدار است. ورقه‌های لازانیا به صورت آماده، خشک و کارخانه‌ای مانند ماکارنی در تعداد انبوه تولید می‌شوند و در اشکال گوناگون داخل سوپر مارکت‌ها و فروشگاه‌ها موجودند.

بیشتر بخوانید:

آموزش آشپزی / طرز تهیه کوفته مرغ سرخ شده مجلسی با تمام فوت و فن ها

لازانیا با سس بولونز نوعی لازانیای خوشمزه رستورانی است که بسیار نرم و خوشمزه است و عطر و طعم فوق‌العاده‌ای دارد. اگر دوست دارید اینبار لازانیا را با روشی متفاوت و خوشمزه در منزل تهیه کنید، در ادامه این مطلب با طرز تهیه لازانیا با سس بولونز همراه ما باشید.

مواد لازم
گوشت چرخ کرده: ۳۵۰ گرم
هویج کوچک: ۱ عدد
ساقه کرفس: ۱ شاخه کوچک
پیاز: ۱ عدد
سیر: ۵ حبه
پوره گوجه فرنگی: ۱ پیمانه
رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
آب جوش: ۱ پیمانه
نمک، فلفل سیاه، آویشن و پاپریکا: به میزان لازم
روغن: به میزان لازم
لازانیا نیمه آماده: ۱ بسته
پنیر پیتزا: ۵۰۰ گرم

مواد لازم برای تهیه سس بشامل
آرد سفید: نصف لیوان
شیر: ۲ لیوان
کره: ۵۰ گرم

نمک، فلفل سیاه و آویشن: به میزان لازم

طرز تهیه لازانیا با سس بولونز

برای درست کردن این لازانیا خوشمز ابتدا کرفس، هویج، سیر و پیاز را پس از شستن داخل چرخ گوشت یا دستگاه خردکن بریزید تا کاملا پوره شوند. حالا پوره سبزیجات را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت اجاق گاز بگذارید تا کم کم آب سبزیجات پوره شده کشیده شود، سپس دو قاشق غذاخوری روغن به مواد اضافه کنید و یکی دو دقیقه مواد را با روغن تفت بدهید. حالا گوشت چرخ کرده را به مواد اضافه کنید و نمک، فلفل سیاه، آویشن و پاپریکا بریزید و گوشت را با مواد حسابی تفت بدهید. در مرحله بعد رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و یکی دو دقیقه دیگر تفت بدهید و در آخر پوره گوجه فرنگی را همراه با آب جوش داخل قابلمه بریزید و مواد را هم بزنید. درب قابلمه را ببندید و حرارت اجاق گاز را کم کنید تا گوشت با حرارت کم بپزد و سس به غلظت برسد. در این فاصله باید سس بشامل را تهیه کنید. کره را داخل یک قابلمه کوچک بیندازید و روی حرارت اجاق گاز بگذارید تا کره کم کم آب شود، سپس آرد را اضافه کنید و هم بزنید تا آرد داخل کره باز شود. حالا کم کم شیر سرد را اضافه کنید و خیلی فوری هم بزنید تا آرد داخل شیر کاملا باز شود و گلوله نشود. سس را مدام هم بزنید تا به غلظتی شل‌تر از فرنی برسد. در آخر نمک، فلفل سیاه و کمی آویشن داخل سس بریزید و هم بزنید و اجاق گاز را خاموش کنید. اگر سس بشامل شما خیلی سفت شد، حتما کمی دیگر شیر اضافه کنید.

قالب موردنظر یا ظرف مخصوص سرو لازانیا را انتخاب کنید. کمی از سس بولونز کف ظفر بریزید و با قاشق پخش کنید، سپس ورقه‌های لازانیا را کف ظرف و کنار هم بچینید. دوباره از سس بولونز روی لایه‌های لازانیا بریزید و بعد مقداری از سس بشامل بریزید و خوب در سطح لازانیا پخش کنید و کمی پنیر پیتزا بپاشید. حالا دوباره یک لایه دیگر لازانیا قرار بدهید و مراحل بالا را تا جایی که ظرف پر شود به ترتیب ادامه بدهید. در آخر روی لایه رویی که برگه‌های لازانیا است، کمی سس بشامل پخش کنید و با پنیر پیتزا روی سطح لازانیا را بپوشانید. حالا روی ظرف لازانیا فویل بکشید و آن را داخل فر ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه قرار بدهید. ۵ دقیقه آخر فویل را بردارید و گریل را روشن کنید تا روی سطح لازانیا هم طلایی شود. حالا لازانیای خوشمزه ما با سس بولونز آماده سرو است، نوش جان.

منبع: فرارو

انتهای پیام/

برچسب‌ها: