شناسهٔ خبر: 71247912 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

روزنامه صهیونیستی: ترامپ ناتوانی عقلانی دارد

تهران- ایرنا- روزنامه صهیونیستی هاآرتص در گزارشی نوشت: ترامپ ناتوانی عقلانی دارد و جدی گرفتن سخنان او توهین به فهم و شعور خود است.

صاحب‌خبر -

به گزارش بامداد شنبه ایرنا، این روزنامه صهیونیستی در ادامه این گزارش خود افزود: درست است که بنیامین نتانیاهو هم ناتوانی عقلانی دارد و بی وجدان است اما کودن نیست و حتی او هم از اظهارات ترامپ درباره خالی کردن نوار غزه از ساکنانش، تعجب کرده است.

این گزارش می‌افزاید: نه ساکنان نوار غزه کوچانده می‌شوند و نه آمریکایی‌ها در آنجا ریویرا خاورمیانه (ریویرا شهر ساحلی گردشگری در ایتالیاست) بنا خواهند کرد و نه طرحی برای آن وجود دارد و نه هیچ کشوری میلیون‌ها فلسطینی را در سرزمین خود اسکان خواهد داد.

در ادامه این گزارش روزنامه صهیونیستی آمده است: ما در دوره جنگ جهانی دوم قرار نداریم و ترامپ بی دلیل هذیان می‌گوید، پیشتر ساخت هتل را به جای ساخت موشک به کره شمالی پیشنهاد داده بود و از زمان انتخابش از حمله به پاناما و تسلط بر گرینلند و الحاق کانادا به خاک آمریکا سخن گفته است.

این گزارش می‌افزاید: ترامپ یک بار هم در نشست با نتانیاهو درباره الحاق کرانه باختری به (رژیم) اسرائیل سخن گفته بود.

به گزارش ایرنا، باراک راوید خبرنگار رژیم صهیونیستی پیش تر در اظهاراتی تاکید کرده بود که دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا همچنان نسبت به بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی بی‌اعتماد است.

این خبرنگار صهیونیست در پایگاه خبری عبری زبان «واللا» تاکید کرد که یک مقام ارشد آمریکایی و نزدیک به ترامپ به او گفته است که «با وجود بهبود روابط، ترامپ همچنان نتانیاهو را دوست ندارد و به او اعتماد ندارد.»

پنج کشور عربی و مسئول ارشد تشکیلات خودگردان فلسطین پیش تر در نامه مشترکی به دولت آمریکا با طرح ترامپ برای انتقال ساکنان غزه به مصر و اردن مخالفت کردند.

به گزارش العربی الجدید، وزیران خارجه عربستان، امارات، قطر، مصر و اردن و «حسین الشیخ» مشاور رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین این نامه را آنگونه که «آکسیوس» خبر را اعلام کرده، ارسال کرده‌اند. این وزیران خارجه در قاهره در اویل هفته (دوشنبه) جمع شدند.

وزیران خارجه کشور عربی به همراه مسئول ارشد فلسطینی نامه مشترکی به «مارکو روبیو» وزیر خارجه آمریکا ارسال کرده و در آن مخالفت خود را با طرح کوچاندن فلسطینیان از غزه که از سوی دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا مطرح شده، اعلام کردند.

در نامه مشترک وزیران خارجه این کشورها و مسئول ارشد فلسطینی آمده است: بازسازی غزه باید از طریق مشارکت مستقیم مردم غزه انجام شود و فلسطینیان در اراضی خود زندگی خواهند کرد و به بازسای آن کمک می‌کنند. نباید آنها از اراضی خود هنگام بازسازی بیرون رانده شوند و باید در روند بازسازی با حمایت جامعه جهانی مشارکت فعالی داشته باشند.

رئیس جمهوری آمریکا پیشتر خواستار تخلیه کامل نوار غزه و اسکان فلسطینی‌ها در کشورهای عربی همسایه شد.

وی با اشاره به فقدان شرایط زندگی در غزه به دلیل ویرانی‌های گسترده، از کشورهای مصر و اردن خواست تا مردم غزه را پذیرش و اسکان و مشکلات این منطقه را از طریق جابه‌جایی ساکنان کاهش دهند.

ترامپ همچنین با لحنی دستوری از رهبران مصر و اردن خواسته بود تا همکاری لازم را برای اجرای این طرح انجام دهند.

این پیشنهاد اما با مخالفت شدید کشورهای همسایه روبه رو شد.

مقام‌های این کشورها تاکید کردند که با آوارگی دائم مردم فلسطین و کوچ اجباری آنها به خارج از سرزمین خود مخالف هستند.