حمیدرضا سهیلی در گفتوگو با ایسنا در خصوص تحولات جشنواره فیلم فجر در طول سالهای برگزاری اظهار کرد: تحولات در جشنواره فجر را بیشتر از آنکه مسئولان برگزاری جشنواره رقم بزنند، سینماگران رقم خواهند زد.
وی ادامه داد: حضور یا عدم حضور سینماگران مطرح در این رویداد میتواند تاثیر مثبت یا منفی در تحول جشنواره داشته باشد؛ البته طرح نو و کم یا افزودن بخشهایی به جشنواره میتواند در این تحول تاثیرگذار باشد.
سهیلی در خصوص اهداف جشنواره فیلم فجر عنوان کرد: هدف اصلی در نظر گرفته شده برای جشنواره فیلم فجر اعتلای سینمای ایران و توجه به فیلمسازان جوان و آیندهدار است. این جشنواره آینه یک ساله سینمای کشور بوده و بدیهی است با موفقیت یا عدم موفقیت آن تصویر سال آینده سینمای ایران رقم میخورد.
وی اضافه کرد: اگر به فیلمساز خوب توجه شود و موانع راه او در تولید اثر بعدی مرتفع شود، سال آینده جشنواره بهتری خواهیم داشت و اگر چنین نشود ممکن است در روند اعتلای سینما تاثیر منفی داشته باشد.
این پیشکسوت تئاتر بیان کرد: تاثیر جشنواره بر مخاطبان با توجه به محیط هنری و تعامل و گفتوگویی که پدید میآورد به نظر من بسیار مثبت است.
وی در پاسخ به این سوال که آیا جشنواره فیلم فجر به اهداف خود در معرفی و حمایت از فیلمهای مستقل و فیلمسازان جوان دست یافته یا خیر، خاطرنشان کرد: اول باید دید آیا جشنواره چنین هدفی داشته است یا نه؟ اگر داشته است آیا در طول این سالها برگزاری جشنواره به آن رسیده است یا نه؟ اگر رسیده که موفق بوده و میتوان به اهداف دیگری فکر کرد و اگر نشده باید علت آن را بررسی کرد و در رفع مشکل کوشید.
سهیلی با اشاره به ایجاد برخی تغییرات در نحوه برگزاری جشنواره تا رسیدن به جذابیت و کیفیت بهتر گفت: اگر در همه استانها جشنواره همزمان با تهران برگزار شود و در همه استانها فیلمها مورد داوری قرار گیرد، میتوان استانها را به واکنش فرهنگی مثبتی در این راستا کشاند و این به جذابیت و کیفیت جشنواره کمک خواهد کرد.
انتهای پیام