به گزارش ایرنا، این طرحها شامل بلوار روستای کریم آباد، دستگاه امحای زباله و رختشورخانه بیمارستان حکیم ملاعبدالله، بهره برداری از سایت همراه اول خیابان امام خمینی(ره) و روستای خودآفرین، بهره برداری از ۱۶ واحد مسکونی مددجویان کمیته امداد، بهره برداری جاده بنیز – باب دهوئیه و پروژه گازرسانی به روستای باب دهوئیه علیا و ده محمد است.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری یزد در مراسم بهره برداری از طرحها با تبریک ایام الله دهه فجر گفت: این طرحها به منظور ارتقای رفاه و معیشت مردم و همچنین توسعه زیرساختهای منطقه به اجرا درآمده است.
" اسماعیل دهستانی " افزود: به برکت نظام جمهوری اسلامی شاهد توسعه و پیشرفت در نقاط مختلف کشور به خصوص منطقه کمتر برخوردار بهاباد هستیم و افتتاح طرحها نتیجه تلاشهای مستمر مسئولان و همت ویژه مردم عزیز است.
وی با بیان اینکه عدالت محوری به عنوان یکی از مهمترین اولویتهای دولت چهاردهم در تمامی برنامهها و سیاستگذاریها مورد توجه قرار گرفته است افزود: دولت چهاردهم بر این باور است که باید امکانات و منابع به طور عادلانه و فراگیر در تمام نقاط کشور توزیع شود تا همه اقشار جامعه از مزایای رشد و توسعه بهرهمند شوند.
این مسئول تاکید کرد: امروز وظیفه ماست که با همدلی و همافزایی در جهت تحقق اهداف و آرمانهای انقلاب اسلامی گام برداریم و با تکیه بر ظرفیتهای موجود آیندهای روشن برای ایران اسلامی بسازیم.
۴۰ پروژه با صرف بیش از یک هزار و ۳۰۰ میلیارد ریال امروز در بهاباد افتتاح و بهره برداری شد.
مرکز شهرستان بهاباد در ۲۰۰ کیلومتری شهر یزد قرار دارد.