به گزارش خبرنگار ایرنا، یاسین کاوهپور در سخنرانی پیش از خطبههای نماز جمعه آبادان اظهار کرد: بیش از یکهزار خیابان و معبر در سطح شهر آبادان فاقد زیرساخت شهری مناسب وجود دارد که برای بهسازی آنها نیاز است مقدار بیشتری قیر به شهرداری آبادان اختصاص یابد.
کاوهپور اظهار کرد: در سه سال گذشته حدود ۸۰۰ خیابان با سطح ۲ میلیون و ۶۰۰ هزار متر مربع در محلههای مختلف از جمله سلیچ، کفیشه، کوی فرهنگیان، ذوالفقاری، فیه، امیرآباد، سده، کوی بهار، احمداباد، مرکز شهر توسط شهرداری و با مشارکت سایر ارگانهای مختلف زیرسازی و آسفالت شده است.
وی بیان کرد: همچنین تفاهمنامهای بین شهرداری و اداره بندر و دریانوردی آبادان برای انجام عملیات عمرانی و آسفالت معابر مرکز شهر با اعتبار ۷۰۰ میلیارد ریال امضا شده که این طرح بزودی آغاز خواهد شد.
شهردار آبادان اظهار کرد: با پیگیری اعضای شورای اسلامی شهر و با مشارکت شهردای، شرکت پالایش نفت آبادان و راه و شهرسازی، عملیات زیرسازی و آسفالت در معابر سکونت گاههای غیررسمی و بافت فرسوده از جمله مناطق کوی بهار، سده، فیه و الوانیه نیز به زودی آغاز خواهد شد.
کاوهپور گفت: همچنین با مشارکت سازمان منطقه آزاد اروند و شهرداری عملیات عمرانی معابر کوی میثاق، کوی شهدا و شهروند نیز انجام میشود تا امکان تردد آسان برای ساکنان این مناطق فراهم شود.
وی افزود: با اجرای این طرحها، بخش زیادی از شهر آبادان پس از سالها نوسازی و زیرساختهای شهری آن تکمیل میشود.
شهردار آبادان در بخش دیگر سخنان خود با اشاره به آغاز عملیات اجرایی احداث بزرگترین مجموعه تفریحی و گردشگری آبادان با اعتبار پنج هزار میلیارد ریال گفت: این طرح با مشارکت سرمایه گذار بخش خصوصی و شهرداری آبادان و با اعتبار پنج هزار میلیارد ریال به مدت ۲ سال احداث خواهد شد.
کاوهپور وسعت این مجموعه را ۶ هکتار و در محله کمتر برخوردار عنوان و بیان کرد: طی هماهنگی انجام شده با پیمانکار تلاش بر این است تا فاز اول این طرح گردشگری تا پیش از عید نوروز به بهرهبرداری برسد.
شهردار آبادان با اشاره به طرحهای عمرانی و خدماتی در حال انجام آبادان بیان کرد: احداث کارخانه آسفالت در آبادان به دلیل فرسوده شدن کارخانه پیشین از چند ماه گذشته آغاز شده است و در کنار آن نیز احداث مخزن ۲ هزار و ۵۰۰ تنی قیر به عنوان یکی از مهمترین نیازهای شهر آبادان، نیز آغاز شده است.
وی ادامه داد: سالها به دلیل نبودن مخازن قیر، شهرداری آبادان نمیتوانست سهمیه قیر اختصاص یافته را جذب کند و در اکثر مواقع نیز موجب هدر رفت بیت المال میشد.
کاوهپور با اشاره به احداث کارخانه بازیافت زباله در آبادان اظهار کرد: بسیاری ار شهروندان وجود نخاله در سطح شهر گلهمند هستند و اکنون با احداث این کارخانه نخالههای جمع آوری شده به مصالح تبدیل و از آن در طرحها شهری استفاده خواهد شد.
شهردار آبادان از افزایش ۱۰ متری سرانه فضای سبز آبادان خبر داد و گفت: این شاخص تا ۲ سال پیش ۶ متر بود.
وی افزود: چند پارک از محل اعتبارات مربوط به منابع حق آلایندگی در این شهر احداث شده که سعی داریم با کاشت نهال در این پارکها ضمن توسعه سرانه فضای سبز، محیط مناسبی برای استفاده بهینه شهروندان از این پارکها فراهم شود.
کاوهپور بیان کرد: استفاده از نهالها و گونههای گیاهی مناسب با زیست بوم شهر الویت شهرداری آبادان است و از ۲ سال گذشته کاشت گونههای مخرب مانند کونوکارپوس متوقف شده است.
وی افزود: مناطق مختلف آبادان مانند سواحل اروند و بهمنشیر، پارک بازسازی، پارک شهدای بچاری، پارک شهدای پرورش، مسیر کنارگذر فرودگاه و پارک ۱۷ هکتاری در اولویت برنامههای شهرداری آبادان برای توسعه فضای سبز اعلام شده ضمن اینکه از محل مسئولیتهای اجتماعی و حق آلایندگی شرکتهای نفتی احداث کمربند فضای سبز در حاشیه شهر از دیگر برنامههای شهرداری آبادان در سال آینده است.
وی با اشاره به کفپوش گذاری، زیباسازس و نصب المان خیابان امام خمینی(ره) بازار ته لنجی گفت: این طرح عمران شهری که شامل کفپوش گذاری، نصب مبلمان، گلدان، مه پاش و بهسازی روشنایی خیابان به مساحت سه هزار متر مربع بود پیرو مصوبات شورای اسلامی شهر اجرایی شد.
کاوهپور گفت:اجرای این طرح علاوه بر رونق اقتصادی و تجاری در خیابان امام خمینی(ره) باعث رشد گردشگری در هسته مرکزی شهر خواهد شد.
کاوهپور گفت:به منظور توسعه گردشگری در حال مکان یابی و بررسی چندین منطقه برای احداث گذر غذا در آبادان هستیم که این مهم میتواند در توسعه گردشگری شهر نقش مهمی ایفا کند.
شهردار آبادان با بیان اینکه توسعه زیرساخت های گردشگری از برنامههای مهم این شهرداری است، گفت: خوشبختانه در حوزه گردشگری برخی از برنامههای مدنظر به سرانجام رسید و ما به دنبال ایجاد محیطی مناسب برای تفریح و نشاط شهروندان و جذب گردشگران داخلی و خارجی هستیم.
وی با اشاره به احداث کارخانه جدید آسفالت و مخازن قیر شهرداری آبادان گفت: این ۲ طرح در حال اجراست، یکی از عوامل ایجاد فساد و هزینههای نامتعارف در شهرداری مربوط به کارخانه آسفالت و مخازن قیر بود که با بهره برداری از این آنها شاهد برجیده شدن فساد و هزینههای نامتعارف خواهیم شد.