شناسهٔ خبر: 71240687 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

مانور درمان اضطراری هلال احمر در عسلویه برگزار شد

بوشهر- ایرنا- مانور سراسری بهداشت و درمان اضطراری با مشارکت تیم‌های درمانی جمعیت هلال احمر استان های بوشهر ، فارس و هرمزگان به مناسبت ایام‌الله دهه فجر در شهرستان عسلویه استان بوشهر برگزار شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا ، مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان بوشهر روز جمعه در گفت وگو با خبرنگاران افزود:این مانور با هدف تامین سلامت و بهبود دسترسی اهالی مناطق کم‌برخوردار به خدمات درمانی در روستاهای «عسکری»، «بندو» و «کلات» از توابع شهرستان عسلویه اجرا شد.

احسان ایزپناه یادآور شد: اجرای این مانور فرصتی برای خدمات درمانی ضروری را به روستاییان توسط متخصصان و ارزیابی میزان آمادگی تیم‌های درمانی و امدادی در شرایط بحرانی است.

وی تصریح کرد: این تیم‌ها متشکل از پزشکان متخصص، عمومی، ماما، کارشناس بهداشت محیط، روانشناس، پرستار و داروخانه سیار است.

وی گفت: این تیم‌های درمانی با تجهیزات کامل به ارائه خدمات پزشکی مشاوره‌ای و دارویی پرداختند.

ایزدپناه تمرکز بر پیشگیری، کنترل بیماری‌ها و ارتقای سطح سلامت جامعه را از دیگر اهداف این مانور ذکر کرد.