شناسهٔ خبر: 71238097 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: انتخاب | لینک خبر

نتانیاهو: سعودی‌ها می‌توانند یک دولت فلسطینی در داخل عربستان درست کنند؛ آنها زمین خالی زیاد دارند

 بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل در مصاحبه با کانال ۱۴ این رژیم تاکید کرد که عربستان سعودی به اندازه کافی زمین خالی دارد که آن را به یک دولت فلسطینی بدهد! نتانیاهو در پاسخ به سوالی در مورد تشکیل کشور فلسطین به عنوان شرط عادی سازی با عربستان گفت که «توافقی که دولت اسرائیل را به خطر بیندازد، منعقد نخواهد کرد».

صاحب‌خبر -
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
فارس: نخست وزیر رژیم صهیونیستی می‌گوید که عربستان زمین خالی زیاد دارد و می‌تواند در آنجا یک دولت فلسطینی درست کند!
 
 بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی در مصاحبه با کانال 14 این رژیم تاکید کرد که عربستان سعودی به اندازه کافی زمین خالی دارد که آن را به یک دولت فلسطینی بدهد!
 
این اظهارات نتانیاهو پس از آن مطرح می‌شود که دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا از طرحی برای کوچ اجباری ساکنان غزه به مناطق خارج از فلسطین خبر داده است. طرحی که به شدت مورد استقبال صهیونیستها قرار گرفته است.
 
نتانیاهو در ادامه گفته، «سعودیها می‌توانند یک دولت فلسطینی در داخل عربستان درست کنند؛ آنها زمین خالی زیاد دارند..»
 
نتانیاهو در پاسخ به سوالی در مورد تشکیل کشور فلسطین به عنوان شرط عادی سازی با عربستان گفت که «توافقی که دولت اسرائیل را به خطر بیندازد، منعقد نخواهد کرد».
 
اظهارات نتانیاهو در حالی مطرح می‌شود که ریاض اخیرا درباره طرح کوچ اجباری فلسطینیان شدیدا واکنش نشان داده و طی نامه‌ای به همراه چند کشور دیگر شدیدا با این طرح مخالفت کرده است. 
لینک کوتاه کپی لینک