دکتر عزیز حبیبی روز جمعه در گفت و گو با ایرنا اظهار کرد: اتکا به نظریات علمی و کارشناسانه نخبگان جامعه از اصلیترین رویکردهای رئیس دولت وفاق ملی در مواجهه با مسائل و موانع کشور بوده است و نهادینه و عملیاتی شدن این باور راهگشای مشکلات کشور خواهد بود.
وی با تاکید بر لزوم نوسازی و به روزرسانی ساختارهای اجرایی و اداری کشور گفت: بازسازی و نوسازی زیرساختها و تجهیزات و ساختارها نیازمند منابع مالی است اما واقعیت این است که در حال حاضر بخش اعظم بودجه، صرف پرداخت حقوق، دستمزد کارکنان و به اصطلاح امور جاری میشود.
حبیبی با اشاره به تحریمهای ظالمانه دشمن علیه جمهوری اسلامی ایران گفت: از ۴۶ سال قبل در مقابل تحریمهای ظالمانه دشمن قرار داریم و ۸۵ میلیون نفر جمعیت ایران به عنوان سربازان و سرمایه اصلی نظام اسلامی میداندار این مبارزه هستند.
در نبرد با دشمن به علم و تجربه مجهز شویم/نخبگان و کارشناسان باید مرجعیت داشته باشند
استاد دانشگاه محقق اردبیلی با اشاره به گفتمان و ادبیات رئیس جمهور در استفاده از نظرات متخصصان و کارشناسان اضافه کرد: اگر میخواهیم در عرصه جنگ نابرابر که ابعاد مختلف و گستردهای یافته است، توفیق بیشتری داشته باشیم، باید از علم و فناوری، استفاده کنیم و با رویکردهای سنتی وارد میدان نشویم.
وی با بیان اینکه باید نخبگان و کارشناسان در اداره کشور مرجعیت داشته باشند، تصریح کرد: وقتی رئیس جمهور، تصمیمات و نظرات خود را منوط به نظر کارشناسان و نخبگان میکند، باید در بدنه دولت نیز به علم و دانایی تکیه کنیم تا به مشکلات جامعه فائق آئیم.
حبیبی تصریح کرد: از منظر دکتر پزشکیان، در حوزه روابط خارجی نیز به ورود کارشناسانه و عالمانه نیاز است و باید با اتکا به سه اصل عزت، حکمت و مصلحت بتوانیم مشکلاتی که به واسطه تحریم سد رفاه مردم و پیشرفت کشور شده است را برطرف کنیم.
وی با تاکید بر لزوم پرهیز از نگاه حزبی و جریانی به مسائل گفت: باید نخبگان و فعالان کشور به این موضوع، عاقلانه و به دور از گرایشات سیاسی و حزبی نگاه کنند زیرا این مسائل مربوط به جناحهای چپ و راست نمیشود بلکه مربوط به کلیت نظام و میهن عزیز است و باید با هوشیاری و هم افزایی مشکلات جامعه را برطرف کنیم.
انقلابی گری باید به تامین مایحتاج مردم منتهی شود
معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری اردبیل اظهار کرد: به مقوله انقلابی گری نباید احساسی نگاه شود بلکه باید هدف از آن، تامین مایحتاج ۸۵ میلیون ایرانی باشد و در کنار این دیدگاه، آرمانهای خودمان را نیز حفظ کنیم و شعارهای خود را داشته باشیم و حتی برای ارتقا و گسترش آنها تلاش کنیم.
حبیبی افزود: مقابله با دسیسهها و هجمههای دشمن، فقط از راه مقابله و سپر گرفتن در مقابل تیر دشمن نیست، شاید لازم باشد خود را در تیررس دشمن قرار ندهیم. از این زاویه دید نیز اگر کارشناسانه و با علمی به مباحث و مسائل ورود کنیم، راه حلهای لازم مشخص خواهد شد.
"وفاق" شعار نیست راهبرد است
معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری اردبیل تصریح کرد: وفاق مد نظر رئیس جمهور، صرفا یک شعار نیست بلکه راهبردی است که هم رئیس دولت به آن ایمان دارد و هم دولتمردان باید با باور کامل به به محقق شدن آن در تمام سطوح جامعه کمک کنند.
این استاد دانشگاه با بیان اینکه نزاع اصلی ما در خارج از مرزهای ایران اسلامی است، تصریح کرد: در داخل کشور نباید نزاع و رویارویی وجود داشته باشد و عقلای سیاسی باید به این نتیجه رسیده باشند که تقابل و نزاع جناحها در نهایت سبب افزایش فشارهای مختلف بر مردم شده و سرمایههای اجتماعی را تخریب میکند.
استان اردبیل با بیش از یک میلیون و ۲۸۰ هزار نفر جمعیت و ۱۲ شهرستان در شمال غرب ایران واقع شده است.