احسان شهیر روز جمعه در گفت وگو با ایرنا افزود: نقش اصناف در پازل زیست بوم کسب و کار استان اصفهان بی بدیل است و موانع سرمایهگذاری در استان را با کمک اصناف میتوان برطرف کرد.
وی اظهار کرد: ماده ۲۷ قانون تامین مالی به صراحت اعلام کرده که سه مجموعه اتاق اصناف، اتاق بازرگانی و اتاق تعاون میتوانند طرح توجیهی پروژههای سرمایهگذاری را آماده کنند.
شهیر با بیان اینکه رمز پیشرفت استان اصفهان و تحقق شعار سال سرمایهگذاری و بهرهوری است، خاطر نشان کرد: در زمان حاضر سیاست دولت بر استفاده از روش های تامین مالی نوین از جمله اوراق و گواهی سپرده است که از این طریق میتوان به تامین نقدینگی اصناف کمک کرد.
به گزارش ایرنا، سهم اصفهان در صنعت کشور ۱۱ درصد، سرمایهگذاری ۱۰ درصد و اشتغال صنعتی هشت درصد است.
رتبه این استان در طرحهای نیمهتمام صنعتی و تعداد معادن در کشور اول و از نظر ذخایر معدنی، دوم است.
اصفهان با بیش از ۹ هزار واحد تولیدی کوچک و بزرگ با سرمایه ۲۲۱ هزار میلیارد ریال و اشتغال ۲۶۳ هزار نفر و حدود ۸۴۰ معدن در حال بهرهبرداری با سرمایه بیش از ۱۰ هزار میلیارد ریال و حدود ۱۸۰ هزار واحد صنفی، صنعتی ترین استان کشور به شمار میرود.
منطقه ویژه اقتصادی کاشان، دهکده لجستیک اصفهان، سه شهرک تخصصی ساخت طلا و جواهرات، شهرک پوشاک، کیف و کفش و شهرک تخصصی تبدیلات گازی (شیمی پارک) از جمله طرح های پیشران اقتصادی استان هستند که محقق شدن آنها جهش اقتصادی چشمگیری را استان در پی خواهد شد.