شناسهٔ خبر: 71231131 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

افتتاح و کلنگ‌زنی ۴۴ پروژه عمرانی شهرستان باشت با اعتبار ۳۰۷ میلیارد تومان

۴۴ پروژه عمرانی در شهرستان باشت با حضور معاون رئیس جمهور، استاندار کهگیلویه و بویراحمد، نماینده گچساران و باشت، برخی مسئولان استانی و محلی در هفتمین روز از دهه مبارک فجر کلنگ‌زنی و افتتاح شد.

صاحب‌خبر -

یداله رحمانی، استاندار کهگیلویه و بویراحمد از افتتاح و کلنگ‌زنی ۴۴ پروژه عمرانی در این شهرستان خبر داد و گفت: ۲۳ پروژه عمرانی با اعتبار ۱۴۶ میلیارد تومان افتتاح و کلنگ ۲۱ پروژه عمرانی با اعتبار ۱۶۱ میلیارد تومان به زمین زده شد که در مجموعه ۳۰۷ میلیارد تومان پروژه در این شهرستان هزینه می‌شود.

وی افزود: قطعه اول عملیات اجرایی بهسازی راه روستایی ده بزرگ به پیچاپ باشت امروز آغاز شد و قرار است ظرف یکسال آینده احداث و به بهره‌برداری برسد.

افتتاح و کلنگ‌زنی ۴۴ پروژه عمرانی شهرستان باشت با اعتبار ۳۰۷ میلیارد تومان

رحمانی اظهارکرد: برای تامین منابع قطعه دوم این پروژه از ظرفیت معاونت توسعه روستایی و مناطق محروم رئیس جمهور استفاده خواهیم کرد.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: ده بزرگ به پیچاپ مسیر ارتباطی ۲۵ منطقه مسکونی در شهرستان باشت است و احداث جاده خواست دیرینه مردم بود که امیدواریم در زمان مقرر تکمیل شود تا مردم هم مسیر ایمن و مطمئنی داشته باشند و هم وضعیت معیشتی آنها بهبود پیدا کند.

به گزارش ایسنا، رحمانی با اشاره به اینکه تمام پروژه‌های نیمه تمام را در دستور کار قرار داده و پیگیری و نظارت انجام می‌شود، بیان کرد: برای تکمیل پروژه‌ها اولویت با طرح‌ها و پروژه‌هایی است که پیشرفت فیزیکی بیش از ۸۰ درصد دارند.

انتهای پیام