به گزارش خبرنگار ایرنا، فریبا بریمانی روز پنجشنبه در همایش ملی چند قلوها که با شعار "آرزوی ایران، حمایت از خانواده های دارای فرزند چند قلو" در ساری برگزار شد، در سخنانی اظهار داشت، از این تعداد، ۸۳۱ خانواده دارای فرزند ۲ قلو، ۶۳ خانواده دارای فرزند سه قلو همچنین یک خانواده دارای فرزند چهار قلو از خدمات بهزیستی مازندران در طول سال بهره مند هستند.
وی، جوانی جمعیت و فرزندآوری را اولویت اصلی در کشور دانست و خاطرنشان کرد: سازمان بهزیستی با توجه به رسالت خود به همه محورهای سلامت اجتماعی توجه ویژه ای دارد.
بریمانی جوان سازی جمعیت را ضروری دانست و عنوان کرد: جمعیت جوان یکی از عوامل مهم رشد اقتصادی و توسعه پایدار در کشورها به شمار میرود.
وی با اشاره به تاکید رهبر معظم انقلاب اسلامی مبنی بر حفظ جوانی جمعیت کشور، افزود: همانگونه که رهبر معظم انقلاب اسلامی تاکید فرمودند در رابطه با افزایش و جوانی جمعیت باید سیاست های تشویقی داشته باشیم.
مدیرکل بهزیستی مازندران، حمایت از خانواده های دارای فرزند چند قلو را از برنامه های اصلی این نهاد حمایتی و خدماتی عنوان و اظهار کرد: این نهاد با در نظر گرفتن نیازهای خانواده دارای فرزند چند قلو، حمایت های متنوعی را برای کاهش فشار اقتصادی در زندگی به این افراد در دست اقدام دارد و خدمات متعددی از جمله شامل پرداخت مستمری و کمک هزینه معیشتی، پرداخت تسهیلات اشتغال و مواردی هم برای آموزش کودکان و مشاوره های خانواده به آنان ارایه می دهد تا بتوانند در مساله فرزندپروری موفقیت بیشتری داشته باشند.
بریمانی ادامه داد: علاوه بر پرداخت تسهیلات و کمک های بلاعوض برای تامین مسکن خانواده های دارای فرزند چند قلو توسط سازمان بهزیستی، هزینه پروانه ساخت و سایر انشعابات نیز برای این افراد رایگان است.
این مقام مسوول از مازندران به عنوان دومین استان سالمند کشور نام برد و گفت: برای رفع این معضل، نیازمند اجرای برنامه های جوان سازی جمعیت هستیم تا فرزندان نیکو در دیار علویان تربیت شوند.
بهزیستی مازندران ۱۶۲ هزار خانوار با ۳۶۰ هزار نفر جمعیت را زیرپوشش دارد.
بهزیستی مازندران ۶۲ هزار معلول را زیرپوشش دارد و معلولان جسمی حرکتی با ۲۷ هزار نفر بیشترین تعداد معلولان زیر پوشش این نهاد حمایتی در استان را به خود اختصاص داده اند، این نهاد همچنین ۱۳ هزار معلول کم توان ذهنی، بیش از هفت هزار معلول نابینا و هفت هزار و ۴۳۰ معلول ناشنوا و کم شنوا، ۶ هزار و ۵۰۰ بیمار روانی مزمن و ۷۳۰ معلول صوت و گفتاری را در مازندران زیرپوشش دارد.