شناسهٔ خبر: 71228803 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

آیین مهمانی لاله‌ها در گلزار شهدای امامزاده علی صالح (ع)

به مناسبت گرامیداشت دهه فجر سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی آیین «مهمانی لاله‌ها» در گلزار شهدای امامزاده علی صالح (ع) برگزار شد.

صاحب‌خبر -

                               

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز ایلام؛ به مناسبت چهل و ششمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی، آیین «مهمانی لاله‌ها» به‌صورت ویژه با حضور نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه ایلام، استاندار، مدیران دستگاه‌های اجرایی، فرماندهان نظامی و انتظامی و اقشار مختلف مردم در گلزار شهدای صالح‌آباد شهرستان مهران برگزار شد.

این آیین، امروز پنجشنبه ۱۸ بهمن، همزمان با سراسر کشور در ۹۰ گلزار شهدای استان برگزار شد.

تجدید بیعت با آرمان‌های بلند انقلاب، امام راحل و شهدا و همچنین زنده نگه‌داشتن یاد و خاطره شهدا از جمله اهداف برگزاری این آیین معنوی است.

استاندار ایلام در این آیین با اشاره جایگاه ایران در دنیا، گفت: اگر امروز ایران اسلامی کشوری اثرگذار و تعیین‌کننده در معادلات جهانی است، این جایگاه به برکت شهدا، ایثارگران و رزمندگان است.
 
کرمی با اشاره به جایگاه رفیع شهدا، افزود: راه شهدا راه رستگاریست و شهدا ستارگان درخشان و چراغ راه هدایت انسان در همه برهه‌ها هستند.
 
وی با اشاره به جانفشانی مردم ایلام در دوران دفاع مقدس، مطرح کرد: ایلام در دوران دفاع مقدس دژ مستحکمی در برابر استکبار بود. همه و همه در کنار هم قرار گرفتند و اجاره ندادند یک وجب از خاک این کشور در تصرف دشمن قرار گیرد.

گفتنی است استان ایلام در دوران هشت سال دفاع مقدس و صحنه‌های مختلف انقلاب بیش از سه هزار شهید، ۱۱ هزار جانباز و ۳۳۲ آزاده تقدیم کرده است.