شناسهٔ خبر: 71226977 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: دفاع پرس | لینک خبر

فرمانده انتظامي شهرستان اصفهان: روزانه 2 هزار ماموريت انتظامي در کلانشهر اصفهان انجام می‌شود

«بساطی» با اشاره به اينکه روزانه نزديک به 2 هزار تماس مردمي با سامانه 110 منجر به عمليات و ماموريت انتظامي مي شوند گفت: ماموران انتظامي 3 مولفه سرعت در ماموريت،دقت و حسن خلق با شهروندان را سرلوحه کاري خود قرار داده اند.

صاحب‌خبر -

به گزارش دفاع‌پرس از اصفهان، سرهنگ «حسين بساطي» فرمانده انتظامي شهرستان اصفهان در نشست خبري با حضور جمعي از اصحاب رسانه اصفهان ضمن تبريک فرارسيدن ماه شعبان و دهه مبارک فجر اظهار داشت: بي شک پيشران هر توسعه و پيشرفتي در کشور امنيت مي باشد و امنيتي که امروز در کشورمان شاهد آن هستيم يک امر اتفاقي نيست و براي تحقق آن،  انتظامي کشور در کنار ديگر دستگاه هاي امنيتي با همکاري و مشارکت مردمي شبانه روز تلاش و خدمت رساني مي کند.

وي اشاره اي به نقش بي بديل اصحاب رسانه در توليد امنيت داشت و گفت: شما اصحاب رسانه هميشه در کنار پليس بوده ايد و با ارائه آموزش ها در سطح جامعه و افزايش آگاهي شهروندان فرصت هاي ارتکاب بسياري از جرايم را کاهش داده و در افزايش امنيت و احساس امنيت جامعه نقش آفرين بوده ايد.

فرمانده انتظامي شهرستان اصفهان  با اشاره به اينکه روزانه بيش از 5 هزار تماس با سامانه 110 پليس برقرار مي شود که نزديک به 2 هزار تماس منجر به عمليات انتظامي مي شود تصريح کرد: همکاران انتظامي که ماموريت هاي پليسي 110 را انجام مي دهند 3 مولفه سرعت در ماموريت،دقت و حسن خلق و برخورد مناسب با شهروندان را سرلوحه کاري خود قرار داده اند و اين 3 مولفه از آنان مطالبه مي شود.

اين مقام انتظامي  ادامه داد:  ماموريت هاي پليسي 110 به 2 دسته فوريتي و غيرفوريتي تقسيم شده اند و طي 10 ماهه ابتدايي امسال يک ميليون و 470 هزار تماس با سامانه 110 پليس برقرارکه اولويت اول تماس شهروندان نيازهاي پليسي بوده که  27 درصد تماس ها را به خود اختصاص داده ، اولويت دوم نزاع و درگيري با 20 درصد تماس ها، اولويت سوم امورات راهنمايي و رانندگي ، اولويت چهارم مزاحمت ها با 13 درصد و اولويت پنجم سرقت است که کاهش سرقت طي 10 ماهه امسال نشان از برنامه ريزي و تلاش پليس براي کاهش اين جرم بوده است.

سرهنگ حسين بساطي با اشاره به اين که در کلانشهر اصفهان 34  کلانتري شبانه روز به شهروندان خدمات رساني کرده و پاسخگويي نيازهاي آن ها مي باشند افزود: در 10 ماهه ابتدايي امسال 38 هزار نفر به کلانتري هاي کلانشهر اصفهان مراجعه که با همت و تلاش مشاوران انتظامي که در دواير مشاوره و مددکاري کلانتري هاي کلانشهر اصفهان خدمات رساني مي کنند بيش از 76 درصد از پرونده ها به صلح و سازش ختم شده است.

وي گفت: از دغدغه هاي اصلي فرمانده کل انتظامي کشور و همچنين فرمانده انتظامي استان اصفهان کشف اموال مسروقه و بازگرداندن به مالکان آنها است که بحمدلله با ياري خداي متعال و تلاش کارکنان انتظامي شهرستان اصفهان طي 10 ماهه ابتدايي امسال 19 درصد افزايش کشف  داشته ايم  و اموال مکشوفه نيز به مالباختگان بازگردانده شده است.

سرهنگ بساطي در موضوع مواد مخدر که مطالبات بسياري از شهروندان مي باشد اظهار داشت: کشف مواد مخدر طي 10 ماهه ابتدايي امسال 6 درصد افزايش داشته و 2 هزار و 600 نفر خرده فروش و 2 هزار و 100  معتاد تابلو و متجاهر که چهره شهر را زشت مي کنند  در کلانشهر اصفهان دستگير و جمع آوري شده و اين روند همچنان ادامه دارد.

اين مقام انتظامي خاطر نشان کرد: طرح امنيت محله محور در  کليه کلانتري هاي شهرستان اصفهان اجرايي شده و يک هزار و 500 نفر از افراد با نفوذ و معتمد  شناسايي و اين طرح با همکاري آنها در 124 محله شهر اصفهان متناسب با نياز آن محله در حال اجرا مي باشد.

فرمانده انتظامي شهرستان اصفهان در پايان تاکيد کرد: خط قرمز پليس امنيت شهروندان است و هر کس به هر نوع بخواهد آسايش و امنيت مردم را برهم بزند بداند با برخورد قاطع پليس و دستگاه قضائي روبرو خواهد شد و هرگز اجازه جولان به مخلان نظم و آسايش جامعه داده نخواهد شد. 

انتهای پیام/

برچسب‌ها: