شناسهٔ خبر: 71226720 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

معاون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی:

اعتماد به بخش خصوصی در عرصه فرهنگ و هنر ضروریست

معاون حقوقی، امور مجلس و استانهای وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: در حوزه فرهنگ و هنر باید به بخش خصوصی اعتماد کرد.

صاحب‌خبر -

مهدی محمدی، امروز(۱۸ بهمن) در آیین تکریم و معارفه مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمانشاه، با تبریک دهه مبارک فجر، اظهار کرد: انقلاب اسلامی ایران یک انقلاب فرهنگی بود که توسط امام(ره) بنیان نهاده شد.

وی با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب هم توجه ویژه‌ای به حوزه فرهنگ دارند، گفت: ایشان به درستی مقوله فرهنگ را حتی از مقوله اقتصاد مهمتر می‌دانند و بر اهمیت این حوزه تاکید ویژه دارند.

محمدی با بیان اینکه در دولت وفاق ملی هم نگاه خوبی به حوزه فرهنگ و هنر وجود دارد، گفت: حوزه فرهنگ و هنر باید بدور از سیاست زدگی باشد و نباید نگاه و برخورد سیاسی در این حوزه داشته باشیم.

وی با بیان اینکه کار فرهنگی کاری حساس و زمان بر است، گفت: اینکه انتظار داشته باشیم کارهای فرهنگی سریع جواب دهد، انتظار درستی نیست. مثال بارز آن نیز انقلاب اسلامی ایران است که امام(ره) بذر آن را سال ۱۳۴۲ کاشت و در بهمن ۱۳۵۷ ثمر داد.

محمدی در ادامه با تاکید بر اعتماد به بخش خصوصی در حوزه فرهنگ و هنر،  اظهار کرد: بسیاری از کارها را می توان به موسسات فرهنگی و هنری واگذار کرد که در این خصوص تجربه‌های موفقی هم در برخی استانها وجود دارد که باید تعمیم داده شود.

معاون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه رویکرد وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در دوره جدید تمرکز زدایی از مرکز و دادن اختیار بیشتر به استانها است، گفت: وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی اعتقاد بر تمرکززدایی از مرکز دارد و تاکید دارند که نباید امکانات در تهران تجمیع شود.

وی با بیان اینکه بدنبال دادن اختیار بیشتر به استانها هستیم، افزود: در همین راستا پیشنهاد صدور مجوز تاسیس موسسات فرهنگی به استانها داده و مقدمات کار هم فراهم شده و امیدواریم بزودی شاهد عملی شدن این اقدام باشیم.

محمدی بر تعامل بین دستگاه‌های هم‌خانواده وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در استانها هم تاکید کرد و گفت: مدیرکل فرهنگ و اشاد اسلامی در استانها مدیر ارشد فرهنگی استان محسوب می‌شود و باید تعامل مناسبی با دستگاه‌های هم خانواده ارشاد مانند اوقاف، کتابخانه‌ها، حج و زیارت، کانون مساجد و... برقررا کند و جلسات شورای هماهنگی را به منظور هم افزایی بین این دستگاه‌ها شکل دهد. علاوه بر این چندین دستگاه دیگر نظیر صدا و سیما، حوزه هنری، شهرداری و... در استانها کار فرهنگی انجام می دهند که باید از ظرفیت این دستگاه‌ها هم جهت تعالی فرهنگ و هنر استان استفاده شود.

وی به اهمیت و نقش شورای فرهنگ عمومی در ارتقاء فرهنگ عمومی جامعه و تبدیل تهدیدات فرهنگی به فرصت اشاره کرد و گفت: مصوبات این شورا نباید در حد مصوبه باقی بماند بلکه باید عملی شود که از مدیران کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استانها انتظار می رود بعنوان دبیر این شورا در این خصوص اقدام کنند.

محمدی در بخش دیگر سخنانش به تاریخ و فرهنگ غنی کرمانشاه اشاره کرد و گفت: در کرمانشاه شاهد تنوع قومی، مذهبی و فرهنگی بالایی هستیم، با این وجود مردمان این دیار سالهاست که مسالمت آمیز کنار هم زندگی می‌کنند و علت آن هم فرهنگ بالای مردم این دیار است.

وی با بیان اینکه مشاهیر و مفاخر بزرگ فرهنگی و هنری بسیاری در کرمانشاه داریم و سرآمدان همه هنرها در کرمانشاه جمع هستند، گفت: امیدوارم آقای تیموری با برنامه ریزی مناسب و تلاش بتواند به ارتقاء جایگاه فرهنگ و هنر کرمانشاه کمک کند.

در این مراسم مظفر تیموری بعنوان مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمانشاه معرفی و از خدمات پوریا جلالی تقدیر شد.

انتهای پیام