شناسهٔ خبر: 71225724 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: قدس آنلاین | لینک خبر

مصرف یک تا شش تخم‌مرغ در هفته خطر مرگ را تا ۱۷ درصد کاهش می‌دهد

محققان دانشگاه موناش استرالیا در پژوهشی اعلام کردند که مصرف یک تا شش تخم‌مرغ در هفته خطر مرگ را تا ۱۷ درصد کاهش می‌دهد.

صاحب‌خبر -

محققان دانشگاه موناش استرالیا در پژوهشی داده‌های ۸ هزار و ۷۵۶ بزرگسال استرالیایی و آمریکایی بالای ۷۰ سال را ۶ سال پیگیری و تجزیه ‌وتحلیل کردند، میزان مصرف تخم‌مرغ شرکت‌کنندگان به‌صورت «هرگز یا به‌ندرت» (هرگز یا یک تا ۲ بار در ماه)، «هفتگی» (یک تا ۶ بار در هفته) و «روزانه» (چند تخم‌مرغ در روز) طبقه‌بندی شد.

همچنین محققان عوامل مختلف مانند جمعیت‌شناختی، وضعیت سلامتی و کیفیت کلی رژیم غذایی افراد را در نظر گرفتند.

شرکت‌کنندگانی که در گروه هفتگی قرار می‌گرفتند، یک تا ۶ تخم‌ مرغ در هفته مصرف می‌کردند، در مقایسه با شرکت‌کنندگانی که هرگز یا به‌ندرت تخم‌ مرغ مصرف می‌کردند، ۲۹ درصد کمتر در معرض خطر مرگ ناشی از بیماری‌های قلبی عروقی و ۱۷ درصد کمتر در معرض خطر مرگ به هر دلیلی قرار داشتند.

البته ارتباط آماری معناداری بین مصرف تخم مرغ و مرگ ناشی از سرطان وجود نداشت.