شناسهٔ خبر: 71225600 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

درخشش نونهالان تکواندوکار در رقابت‌های قهرمانی خوزستان

اهواز - ایرنا - رقابت‌های آزاد تکواندو قهرمانی استان خوزستان در بخش بانوان و رده سنی نونهالان با حضور ۸۴ ورزشکار از شهرهای مختلف استان برگزار شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا در پایان این مسابقات که امروز پنجشنبه برگزار شد، ۲۱ نفر برای حضور در مسابقات قهرمانی کشور و انتخابی تیم ملی برگزیده شدند.

این مسابقات با حضور تکواندوکارانی از شهرهای اهواز، دزفول، اندیمشک، شوش، شوشتر، هفتکل، ایذه، خرمشهر، بندرامام، آبادان و ماهشهر در شهر اهواز برگزار شد.

این مسابقات با هدف شناسایی برترین استعدادهای استان و تشکیل تیم منتخب خوزستان برای حضور در رقابت‌های انتخابی تیم ملی برگزار شد.

این رویداد با استقبال گسترده علاقه‌مندان به تکواندو و خانواده‌های ورزشکاران همراه بود و نقش مهمی در رشد و توسعه این رشته ورزشی در استان خوزستان ایفا کرد.

بر اساس این گزارش بیش از سه هزار خوزستانی به طور سازمان یافته در رشته تکواندو فعالیت می‌کنند.

استان خوزستان از گذشته تا به امروز مهد ورزش کشور بوده و ورزشکاران این استان در رشته های مختلف همواره برای کشور افتخارآفرینی کردند.

به مناسبت دهه فجر امسال حدود ۴۰۰ طرح عمرانی ورزشی در سراسر استان به بهره برداری خواهد رسید.