علی بازماندگان روز پنجشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا، اظهار کرد: بر اساس بند یک ماده ۲ قانون ۵۵ شهرداری ها(مصوب مجلس شورای اسلامی) هر گونه بساط گستری و دستفروشی در محدوده معابر شهری ممنوع است.
وی ادامه داد: در همین راستا، به دستور مقام قضایی و در راستای ساماندهی معابر عمومی، عوامل اجرایی رفع سد معبر مدیریت درگهان، با همکاری مدیران مجتمع های تجاری، بهداشت، کارکنان شهرداری درگهان، عوامل کلانتری ۱۲ درگهان و اماکن فرماندهی انتظامی شهرستان قشم در معابر شهر این شهر بندری مستقر شدند.
سرپرست مدیریت امور درگهان سازمان منطقه آزاد قشم توضیح داد: تیم انضباط شهری مدیریت درگهان سازمان منطقه آزاد به همراه مدیران، نگهبانان مجتمع های تجاری و سایر عوامل حاضر در ادامه اجرای این طرح از هرگونه پهن کردن بساط توسط دستفروشان خارجی در خیابان های منتهی به بازارهای شهر درگهان ممانعت کردند و ضمن کنترل وضعیت در این معابر مانع بساط گستری و دستفروشی شدند.
بازماندگان با بیان اینکه محدوده یاد شده از معبرهای قدیمی و اصلی فروش اجناس در این شهر بندری هستند، توضیح داد: دستفروشان و بساط گستران غیرمجاز خارجی با حضور در این معابر اقدام به فروش برخی اقلام و کالاهای متفرقه به گردشگران و مسافران می کردند و نظم اقتصادی بازار را مختل کرده بودند.
وی گفت: مرحله نخست این طرح انضباط شهری با هماهنگی های به عمل آمده با سایر دستگاه های مستقر در شهرستان قشم و این شهر بندری اجرا شد و تا پاکسازی کامل دستفروشان خارجی تداوم خواهد داشت.
سرپرست مدیریت امور درگهان سازمان منطقه آزاد قشم تصریح کرد: بر اساس این طرح از شهروندان، گردشگران و مسافران درخواست می شود تا برای خرید روزانه خود نسبت به انتخاب مجتمع های تجاری، بازارها و بازارچه ها اقدام و از مراجعه به دستفروش خودداری کنند.
وی اظهار کرد: این اقدام در راستای اجرای قوانین شهری و حفظ حقوق شهروندان انجام شده و در صورت لزوم، برخوردهای قانونی با اجرای دومین طرح انضباط شهری با متخلفان ادامه خواهد داشت.
به گزارش ایرنا، درگهان شهری تجاری و بندری و دارای بازارهای متعدد است. این شهر از توابع بخش مرکزی شهرستان قشم و در فاصله ۲۰ کیلومتری از مرکز این شهرستان قرار دارد.
این شهر بندری سالیانه پذیرای جمع زیادی مسافر و گردشگر از اقصی نقاط ایران است که هنگام سفر به شهرستان پر جاذبه قشم از این شهر بازدید و خرید از ۱۶ مجتمع تجاری و بازار این شهر از برنامه های ثابت سفر آنان است.
تعداد قابل توجهی از اهالی این شهر بندری به صیادی مشغول هستند و بر اساس آمار اعلامی شیلات نزدیک ۶۰۰ صیاد و بالغ بر ۸۰ فروند قایق و ۴۷ لنج در اسکله صیادی این بندر فعالیت دارند.
جزیره قشم با وسعت یک هزار و ۵۰۰ کیلومتر مربع از تنگه هرمز به موازات ساحل جنوبی ایران به طول ۱۳۵ کیلومتر و عرض میانگین ۱۱ کیلومتر از توابع هرمزگان است و ۳۰۰ کیلومتر خط ساحلی دارد.
شهرستان قشم شامل جزیرههای قشم، هنگام و لارک با حدود ۱۵۰ هزار نفر جمعیت از تنگه هرمز به موازات ساحل استان هرمزگان به طول ۱۵۰ و عرض میانگین ۱۱ کیلومتر در میان آبهای خلیج فارس گسترده شده است.