به گزارش ایرنا از روابط عمومی نیروگاه برق نکا، نورالله ادبی فیروزجایی روز پنجشنبه اظهار کرد: نیروگاه نکا از سال ۱۳۹۰ و با آغاز تحریمهای ظالمانه علیه کشورمان، با اعتقاد و اعتماد بر توانمندی متخصصان شرکتها و سازندگان متعهد و توانمند داخلی، همواره در زمینه بومی سازی قطعات نیروگاهی تلاش کرده که خوشبختانه ثمره این باورمندی و اعتماد با پیگیریهای اداره ساخت داخل و نظارت کارشناسان این شرکت و به فعلیت رسیدن توان صنعتگران داخلی و شرکتهای دانش بنیان در زمینه ساخت قطعات حساس و پیچیده نیروگاهی به ثمر نشست و به توفیقات مهمی در تأمین قطعات و گام برداشتن در جهت خودکفایی دست یافتیم.
همچنین مدیر امور تعمیرات سیکل ترکیبی نیروگاه برق نکا هم گفت که واحد ۲ گازی نیروگاه شهیدسلیمی نکا به ظرفیت ۱۳۷.۶ مگاوات که به منظور انجام بازدید ۲ هزار ساعته و ارتقاء آمادگی جهت تولید پایدار انرژی از مدار خارج شده بود، به مدار تولید بازگشت.
عبدالرضا محمودی افزود: این واحد که طبق برنامه به منظور انجام بازدید دوره ای ۲ هزار ساعته از مدار خارج شده بود، پس از ۶ روز کار فشرده تعمیراتی آماده بهره برداری شد.
وی تصریح کرد: در این بازدید دوره ای علاوه بر انجام فعالیت های معمول در بازدیدهای دوره ای ۲ هزار ساعته در بخشهای مکانیک، الکتریک و ابزاردقیق، اقداماتی همچون تعویض نگهدارنده و سرامیکهای معیوب اتاق احتراق، ترمیم بدنه خروجی توربین، سیل های آب بندی دایورتر دمپر، رفع نشتی از سوپرهیت بویلر بازیاب، رفع مشکل اسپید چنجر سیستم کنترل(کنترل دور توربین)، تست و چک حفاظت های ژنراتور و ترانس، رفع اشکال دودکش توربین گازی و تعمیر اساسی موتور شماره دو روغن کاری به مدار تولید برگشت.
نیروگاه شهیدسلیمی نکا با ظرفیت تولید ۲۲۱۴ مگاوات به عنوان یکی از بزرگترین نیروگاههای کشور است که میتواند بیش از چهار درصد برق کشور را تأمین کند.
نیروگاه شهید سلیمی نکا با چهار واحد بخار به ظرفیت هرکدام ۴۴۰ مگاوات، ۲ واحد گازی به ظرفیت هریک ۱۳۷.۶ مگاوات و یک واحد بخار سیکل ترکیبی با ظرفیت ۱۶۰ مگاوات با تامین بیش از چهار درصد برق کشور نقش موثری در پایداری شبکه سراسری برق کشور دارد.
بلوک سیکلترکیبی طرح توسعه نیروگاه شهید سلیمی نکاء مازندران به ظرفیت نامی ۴۸۴ مگاوات در داخل محوطه نیروگاه نکا قرار گرفته و شامل دو واحد گازی ۱۶۲ مگاواتی و یک واحد بخار ۱۶۰ مگاواتی است.