به گزارش خبرنگار ایرنا، قدرت اله ولدی روز پنجشنبه در نشست کارکنان دادگستری بروجرد با حجت الاسلام محمد موحدی آزاد دادستان کل کشور در دادگستری بروجرد اظهار کرد: مجموعه دادگستری شهرستان همکاری خوبی با فرمانداری و سایر دستگاه های اجرایی و اداری بروجرد دارند و تلاش می شود بر مبنای توسعه و پیشرفت شهرستان و رضایتمندی مردم عمل شود.
وی افزود: مشکلاتی در حوزه زیرساختی، فضای فیزیکی و کادر اداری و قضایی دادگستری شهرستان وجود دارد که امیدواریم در این سفر مورد بررسی و رسیدگی قرار بگیرد.
فرماندار بروجرد با بیان اینکه این شهرستان یک پنجم جمعیت استان را دارا است، بیان کرد: با وجود مشکلاتی که در حوزه کشاورزی، گردشگری و صنعت بروجرد وجود دارد اما همچنان حرکت در مسیر پیشرفت و توسعه همه جانبه شهرستان ادامه دارد.
ولدی تاکید کرد: تلاش بخش خصوصی و همراهی و همکاری دستگاه قضایی شهرستان رفع بسیاری از مشکلات در دستور کار قرار دارد و تا امروز نیز اقدامات مطلوب و مناسبی انجام شده است.
وی اضافه کرد: مشکلات قضایی واحدهای صنعتی و تولیدی شهرستان در این سفر مورد بررسی و رسیدگی قرار می گیرد و امیدواریم این مشکلات با مساعدت و همکاری دستگاه قضایی و دادستانی کشور رفع شود.
دیدار با اقشار مختلف مردم، دیدار با کارکنان دادگستری بروجرد، جلسه با تولیدکنندگان و صنعت گران، بازدید از زندان مرکزی بروجرد، پزشکی قانونی و ثبت اسناد و همچنین راه اندازی مجدد کارخانه سامان کاشی بروجرد از برنامه های حجت الاسلام موحدی آزاد دادستان کل کشور به شهرستان بروجرد است.
حجتالاسلام والمسلمین غلامحسین محسنی اژهای روز پنجشنبه در بدو ورود به لرستان در فرودگاه شهدای خرم آباد مورد استقبال حجت الاسلام والمسلمین سید احمدرضا شاهرخی نماینده ولی فقیه و سید سعید شاهرخی استاندار لرستان و جمعی از مسوولان قرار گرفت.
مسوولان عالی قضایی رییس قوه قضاییه را در این سفر رسمی یک روزه همراهی می کنند.
دیدار با کارکنان دستگاه قضای استان و اقشار مختلف مردم و همچنین حضور در جلسه شورای اداری و شورای عالی قضایی از جمله برنامههای سفر یکروزه رییس دستگاه قضا به این استان است.