شناسهٔ خبر: 71223484 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: دفاع پرس | لینک خبر

محمدی: رفاهیات کارکنان مجموعه سازمان فنی و حرفه‌ای دو برابر خواهد شد

رئیس سازمان فنی و حرفه ای کشور گفت: رفاهیات کارکنان این مجموعه دو برابر خواهد شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از بیرجند، «غلامحسین محمدی» رئیس سازمان فنی و حرفه‌ای کشور شامگاه (۱۷ بهمن) در جشن خانواده‌های فنی و حرفه‌ای خراسان جنوبی اظهار داشت: کار‌های خوب و شگرفی توسط سازمان فنی و حرفه‌ای در خراسان جنوبی انجام شده است.

وی با بیان اینکه خانواده به عنوان اصلی‌ترین نهاد اجتماعی و مرجع و مامن مطرح است، افزود: خانواده می‌تواند نقش مهمی در زمینه تولید کشور و فعالیت‌های عمومی داشته باشد و به همین دلیل مورد توجه هر سازمانی است.

محمدی ادامه داد: در سازمان فنی و حرفه‌ای تلاش شده است تا آرامش از طریق ارائه خدمات گسترش پیدا کند و سال آینده خدمات بیشتری به عنوان رفاهیات ارائه خواهیم داد.

رئیس سازمان فنی و حرفه‌ای کشور با بیان اینکه رفاهیات کارکنان این مجموعه دو برابر خواهد شد، افزود: بحث رتبه بندی در مسیر تصویب قرار دارد و سال آینده اجرایی خواهد شد و رفاهیات کارکنان را در سال آینده توسعه خواهیم داد.

وی در پایان گفت: امیدواریم شاهد این باشیم که همه فرزندان ایران از خدمات سازمان فنی و حرفه‌ای بهره ببرند.

انتهای‌پیام/