شناسهٔ خبر: 71222501 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

استقرار پایگاه‌های اورژانس جاده‌ای خراسان جنوبی در فواصل کمتر از میانگین کشوری

پایگاه‌های اورژانس جاده‌ای خراسان جنوبی در جاده‌های اصلی در فواصل کمتر از میانگین کشوری که ۴۰ کیلومتر است مستقرند.

صاحب‌خبر -

استقرار پایگاه‌های اورژانس جاده‌ای خراسان جنوبی در فواصل کمتر از میانگین کشوری

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی، معاون فنی و عملیات اورژانس خراسان جنوبی در گفتگو با خبرنگار صدا و سیما گفت: میانگین فواصل استقرار پایگاه‌های اوژانس جاده‌ای در کشور ۴۰ کیلومتر است که در خراسان جنوبی در جاده‌های اصلی کمتر از میانگین کشوری و حدود ۳۲ کیلومتر است.

 

علیرضا عباسی افزود: همچنین میانگین زمان رسیدن بر بالین مصدومان در شهرها در ۸۰ درصد موارد کمتر از ۸ دقیقه و در جاده‌ها کمتر از ۱۴ دقیقه است که در خراسان جنوبی این زمان در شهرها ۷ دقیقه و در جاده ها ۱۲ دقیقه است

 

وی گفت: ۸۶ پایگاه اورژانس (شامل ۲۳ پایگاه شهری و ۶۳ پایگاه جاده‌ای)، دو پایگاه اورژانس هوایی در طبس و بیرجند، سه دستگاه اتوبوس آمبولانس در نهبندان، طبس و فردوس با ظرفیت انتقال ۱۴ بیمار همزمان، ۱۴۰ دستگاه آمبولانس و ۶۰۰ نفر کاردان و کارشناس فوریت پزشکی در اورژانس خراسان جنوبی خدمات ارائه می‌دهند.
 
 
معاون فنی و عملیات اورژانس خراسان جنوبی افزود: از ۱۴۰ دستگاه آمبولانس استان ۸۶ دستگاه فعال و مابقی پشتیبان هستند که آمبولانس‌های فعال به همه تجهیزات حمل و نقل مصدوم و احیای قلبی ریوی مجهز هستند.