شناسهٔ خبر: 71220965 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

توسعه اورژانس ایوان ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد

رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایلام با اشاره به پروژه توسعه اورژانس شهرستان ایوان با بیش از ۳۴ تخت، گفت: این پروژه حدود ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

صاحب‌خبر -

رئیس دانشگاه علوم پزشکی در حاشیه ی افتتاح و بهره‌برداری پروژه ستاد شبکه شهرستان ایوان، در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری تسنیم از ایلام، اظهار داشت: این پروژه با اعتباری بالغ بر 12 میلیارد تومان به مناسبت دهه مبارک فجر به بهره برداری رسید.

عباس قیصوری با اشاره به این پروژه با 1200 متر مربع زیربنا، گفت: این ستاد که از ارکان مهم ارائه خدمات سلامت در سطح شهرستان است، امروز مورد استفاده مردم ایوان قرار گرفت و امیدواریم که منشا خیر برای مردم این شهرستان باشد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایلام در ادامه به سایر اقدامات در دست اجرا اشاره کرد و گفت: مهمترین پروژه در دست اجرا، پروژه توسعه اورژانس شهرستان ایوان با بیش از 34 تخت است که حدود 80 درصد پیشرفت فیزیکی دارد که طبق برنامه‌ریزی‌ ها در تابستان سال آینده به بهره‌برداری خواهد رسید.

وی همچنین از بهسازی و توسعه سایر بخش‌های بیمارستان و همچنین بخش آی سی یو و چندین پایگاه مخصوصاً پایگاه بین جاده‌ای خبر داد و افزود: با حمایت مسئولین وزارت بهداشت، مسئولین استان، استاندار و همچنین مسئولین شهرستان و نمایندگان مجلس، روند راه اندازی این پروژه ها تسریع یابد‌

وی در پایان گفت: همچنین راه اندازی و بهره برداری از مجتمع‌های آموزشی شهرستان، نیز در دستور کار قرار دارد.

به گزارش تسنیم، در هفتمین روز از دهه مبارک فجر با حضور فلاحی نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی و معاون توسعه و مدیریت منابع انسانی استانداری ایلام و جمعی از مسئولین محلی ساختمان مرکزی شبکه بهداشت و درمان شهرستان ایوان با زیربنای یک هزار و 20 مترمربع و 120 میلیارد ریال اعتبار از محل اعتبارات دانشگاه علوم پزشکی و عمرانی این شهرستان به بهره برداری رسید.

انتهای پیام/180/