شناسهٔ خبر: 71220481 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: بازتاب | لینک خبر

برف و کولاک در ارتفاعات کشور

صاحب‌خبر -

صادق ضیاییان درباره شرایط جوی مناطق کوهستانی کشور در روزهای پنجشنبه و جمعه (۱۸ و ۱۹ بهمن ماه) توضیح داد که در روز پنجشنبه تمام فعالیت‌های مربوط به طبیعت و کوهستان، از جمله کوهنوردی، دره‌نوردی و پروازهای تفریحی، در نیمه غربی و شمالی کشور خطرناک خواهد بود. همچنین روز جمعه، این خطرات به‌ویژه در ارتفاعات البرز و شمال شرق کشور با شدت بیشتری ادامه خواهد داشت.

او ادامه داد که موج بارشی قوی در بخش‌های وسیعی از نیمه غربی و شمالی کشور، از جمله ارتفاعات شمال غرب، زاگرس، البرز و مناطق دیگر باعث بارش برف، کولاک، کاهش محسوس دما، وزش باد شدید و خیلی شدید، تشدید سوزباد، احتمال وقوع بهمن، مه‌آلودگی، کاهش دید، رعدوبرق و احتمال تگرگ خواهد شد.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا همچنین تاکید کرد که شدت بارش‌ها در روز پنجشنبه در ارتفاعات زاگرس مرکزی، غربی و البرز غربی موجب سیلاب و طغیان رودخانه‌ها خواهد شد و این بارش‌ها در دامنه‌ها و ارتفاعات به صورت سنگین برف همراه خواهد بود.

وی در ادامه افزود که روز جمعه بارش شدید برف و کولاک در ارتفاعات البرز و شمال شرق کشور ادامه خواهد داشت و در سایر مناطق کشور شدت بارش‌ها کمتر خواهد بود.

به گزارش ایسنا،در پایان، ضیاییان درباره وضعیت جوی ارتفاعات شمال تهران در روزهای پایانی هفته گفت که پیش‌بینی می‌شود در این مناطق ابرناکی، مه‌آلود بودن هوا، وزش باد شدید، بارش شدید برف و کولاک، وقوع بهمن، کاهش محسوس دما و تشدید سوزباد رخ دهد. شدت بارش برف از غروب پنجشنبه و در روز جمعه بیشتر خواهد بود.