شناسهٔ خبر: 71220413 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: بسیج نیوز | لینک خبر

سردار جوانی:

جنگ شناختی را جدی بگیریم؛ انقلاب نیازمند روایتگری صحیح است

معاون سیاسی سپاه پاسداران با تأکید بر اهمیت جنگ شناختی، بر ضرورت جهاد تبیین و روایت صحیح انقلاب اسلامی تأکید کرد. وی هشدار داد که دشمنان با تحریف واقعیت‌ها، تلاش دارند ایران را از مسیر پیشرفت بازدارند و تاکید کرد که آگاهی تاریخی و شناخت مواضع رهبری برای مقابله با این هجمه‌ها ضروری است.

صاحب‌خبر -

سردار یدالله جوانی، معاون سیاسی سپاه پاسداران، با اشاره به شدت گرفتن جنگ شناختی دشمنان علیه ایران، تأکید کرد که جمهوری اسلامی باید این مسئله را جدی بگیرد. وی بیان داشت: «دشمنان، همان‌گونه که در برخی کشور‌ها موفق به تغییر افکار عمومی شدند، در تلاشند که با تحریف واقعیت‌ها، مردم ایران را نسبت به انقلاب و دستاورد‌های آن دچار تردید کنند.

وی با اشاره به اهمیت جهاد تبیین، تصریح کرد که این وظیفه نه‌تنها بر عهده نهاد‌های سازمانی، بلکه بر عهده تمام افراد جامعه است. سردار جوانی اظهار داشت: «ما هم به لحاظ فردی و هم در سطح سازمانی باید در این جهاد نقش‌آفرینی کنیم. جلسات هادیان سیاسی، سخنرانی‌ها و روشنگری‌ها باید همچون شب‌های عملیات، فضایی پرشور و تأثیرگذار داشته باشند.

معاون سیاسی سپاه همچنین بر لزوم داشتن شرح صدر در ارتباطات اجتماعی تأکید کرد و گفت:افرادی که در مدارس و دانشگاه‌ها به گفت‌و‌گو با نسل جوان می‌پردازند، باید صبور باشند و بتوانند با منطق و استدلال، شبهات را پاسخ دهند. وی در ادامه افزود که اخلاص در بیان و شناخت دقیق از تاریخ ایران و انقلاب، دو عامل مهم در تأثیرگذاری بر افکار عمومی است.

سردار جوانی با انتقاد از روایت‌های ناقص و تحریف‌شده درباره انقلاب اسلامی، تصریح کرد که بسیاری از شبهات درباره عملکرد جمهوری اسلامی ناشی از عدم آشنایی با تاریخ ایران و نقش انقلاب در بازگرداندن استقلال و هویت ملی به کشور است. وی گفت: «اگر نسل جوان بداند که قدرت‌های استعماری چگونه در ۱۶۰ سال گذشته تلاش کرده‌اند ایران را کوچک، ضعیف و وابسته نگه دارند، دیگر فریب تبلیغات دروغین دشمن را نخواهد خورد.»

معاون سیاسی سپاه با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در خصوص لزوم شناخت دشمن، تأکید کرد که آمریکا و غرب هرگز نمی‌خواهند ایران قدرتمند باشد و هدف‌شان از مذاکره، تسلیم کردن جمهوری اسلامی است. وی هشدار داد: برخی افراد تصور می‌کنند که مشکلات اقتصادی با سازش حل می‌شود، اما تجربه نشان داده که هر بار که ایران در برابر فشار‌های غرب کوتاه آمده، دشمنان خواسته‌های بیشتری مطرح کرده‌اند.

وی در پایان بر اهمیت آگاهی‌بخشی و روشنگری تأکید کرد و گفت: «جهاد تبیین یک وظیفه همگانی است و ما باید با درک درست از شرایط، در مسیر دفاع از ارزش‌های انقلاب اسلامی گام برداریم.