شناسهٔ خبر: 71220262 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: باشگاه خبرنگاران جوان | لینک خبر

در گفت‌و‌گو با باشگاه خبرنگاران جوان مطرح شد؛ در گفت‌و‌گو با باشگاه خبرنگاران جوان مطرح شد؛

تدوین «خاتی» سه ماه طول کشید + فیلم

یوسف بخشایش تدوین‌گر فیلم سینمایی خاتی گفت: خاتی یک فیلم محیط زیستی است که تدوین آن سه ماه طول کشید.

صاحب‌خبر -

باشگاه خبرنگاران جوان؛ زهرا بالاور - یوسف بخشایش تدوین‌گر فیلم سینمایی خاتی که جوان‌ترین تدوین‌گر جشنواره چهل و سوم فیلم فجر محسوب می‌شود، با حضور در کاخ جشنواره گفت: خاتی یک فیلم محیطی زیستی با یک داستان و اتفاقی است که یک زن برای خود در حال جنگ است و طی یک سری اتفاقات داستان کار را جلو می‌برد.

وی درباره مراحل به پایان رساندن تدوین فیلم گفت: تدوین فیلم یک پروسه دو الی سه ماهه بود که گذراندیم ولی از ابتدای کار فیلمبرداری ما تدوین ابتدایی فیلم را گذاشتیم تا کارگردان شب به شب راش‌ها و سکانس‌ها را چک می‌کرد. سپس حدود سه ماه پای تدوین کار نشستیم.

<div id="video-display-embed-code_20310452"><script type="text/JavaScript" src="https://www.yjc.ir/fa/news/play/embed/8908751/20310452?width=400&height=300"></script></div>

وی افزود: خداراشکر کار قبول شد و افتخار می‌کنم که به بنده اعتماد کردند و کار را دست بنده سپردند. چون اعتماد کردن مخصوصا در تدوین به یک جوانی که شاید دومین کار وی است خیلی سخت است. البته نه برای کاهش هزینه، اما اینطور نبود و کارگردان و تهیه کننده حامی بنده بودند و دست بنده را برای کات‌ها باز گذاشته بودند.

برچسب‌ها: