شناسهٔ خبر: 71219689 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

چگینی: کیک‌بوکسینگ جوانان به آسیایی نمی‌رود/ باید تورنمنتی در شان نام ایران برگزار کنیم

تهران- ایرنا- رئیس فدراسیون انجمن‌های ورزش‌های رزمی در نشست با روسای سبک‌های کیک‌بوکسینگ از اعزام نشدن تیم جوانان کشورمان به مسابقات آسیایی خبر داد و گفت: عدم استقبال کشورهای آسیایی از این پیکارها موجب شد که ما نیز در پیکارهای کیک‌بوکسینگ جوانان قاره‌کهن شرکت نکنیم.

صاحب‌خبر -

به گزارش روز پنجشنبه ایرنا، نشست هم اندیشی، افشین هادی‌چگینی رئیس فدراسیون انجمن های ورزش‌های رزمی، علی صدیقی دبیرکل و یاشار میردامادی مدیر تیم‌های ملی با روسای سبک‌های کیک‌بوکسینگ برگزار شد.

این جلسه در خصوص رفع دغدغه‌های روسای سبک‌های کیک بوکسینگ برگزار شد و طی آن، چگینی ابتدا از حمایت‌های وزیر ورزش و جوانان از تمامی فدراسیون‌ها و به‌خصوص فدراسیون ورزش‌های رزمی تشکر کرد.

وی در ادامه در مورد برگزاری مسابقات قهرمانی کشور جوانان در گلستان و تشکیل تیم‌ جوانان، توضیحاتی را در حضور روسای سبک‌های کیک بوکسینگ ارائه کرد.

در ادامه این نشست، رئیس فدراسیون در مورد برگزاری مسابقات قهرمانی کشور کرمان (آقایان و بانوان) و تشکیل تیم‌های ملی‌کیک بوکسینگ و برگزاری لیگ این رشته به صحبت پرداخت.

چگینی در این جلسه از عدم اعزام تیم جوانان به مسابقات قهرمانی آسیا خبر داد و گفت: به‌دنبال این هستیم اعزامی برای نمایندگان کشورمان داشته باشیم که در شان تیم کشورمان باشد، اما عدم استقبال کشورهای شرکت کننده در رده سنی جوانان باعث شده ما اعزامی در این رده سنی به مسابقات اندونزی نداشته باشیم. ضمن اینکه سال آینده در بخش آقایان و بانوان اعزامی که در شان نام تیم ملی ایران باشد، خواهیم داشت.

وی در ادامه این جلسه، پیشنهاد میزبانی مسابقات بین‌المللی رشته کیک‌بوکسینگ در ایران را با مشارکت سبک‌های کیک‌بوکسینگ را ارائه داد و گفت: هر سبکی می‌تواند پنج تا ۱۰ کشور را با هماهنگی وزارت ورزش جوانان به این رقابت‌ها دعوت کند تا مسابقاتی باشکوه را با نام جام ریاست جمهوری در تهران برگزار کنیم.