شناسهٔ خبر: 71217520 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایلنا | لینک خبر

آزار و اذیت دختر بچه توسط نامادری در سنندج

مدیر کل بهزیستی کردستان گفت: پرونده آزار و اذیت دختر بچه ۹ ساله‌ توسط نامادری، به شعبه ۷ دادگستری سنندج ارجاع شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایلنا، حسین رسولی شامگاه چهارشنبه در گفت و گویی اظهار کرد: در پی تماس بیمارستان بعثت سنندج با اورژانس اجتماعی بهزیستی مبنی بر مشاهده مورد مشکوک به کودک آزاری، بلافاصله همکاران اورژانس اجتماعی وارد عمل شدند و بررسی‌های لازم انجام گرفت.

وی ادامه داد: در ابتدا پدر این کودک منکر هرگونه آزار و اذیت کودک می شد و نامادری وی عنوان می‌کرد این دختر بچه در مدرسه دچار حادثه شده است.

مدیرکل بهزیستی کردستان اظهار کرد: چند روز بعد از ترخیص کودک از بیمارستان، این کودک به خاطر کتک کاری و آزار و اذیت نامادری اش - جای کبودی روی گردن وی کاملاً مشهود بود - برای بار دوم توسط پدر به بیمارستان منتقل شد.

وی ادامه داد: این بار پدرش مجبور شد به همراه پسر ۱۵ ساله‌اش (برادر دختر بچه) به آزار و اذیت این دختر بچه توسط نامادریش اعتراف کنند.

رسولی با بیان اینکه گزارش این کودک آزاری به شعبه ۷ دادگستری سنندج ارجاع شده و منتظر صدور حکم هستیم، افزود: در حال حاضر پدر این دختر، همسرش را که ۲ قلو هم باردار است، از خانه بیرون کرده و دختر بچه را نزد خود نگهداشته است.

وی ادامه داد: با توجه به انکار پدر در مرتبه اول آزار و اذیت، بررسی‌های لازم در دست انجام است تا در صورت عدم تایید صلاحیت والدین، سرپرستی این کودک به مراکز بهزیستی سپرده شود.

انتهای پیام/