شناسهٔ خبر: 71216270 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: مفدا | لینک خبر

دیدار معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی کاشان با علمای قم

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی کاشان به همراه جمعی از اساتید فرهنگستان علوم پزشکی و دست اندرکاران دوازدهمین کنگره بین المللی قرآن، عترت و سلامت در سفری یک روزه با شخصیت ها و علمای قم دیدار کردند. 

صاحب‌خبر -

به گزارش مفدا کاشان، حضرت آیت الله اعرافی مدیر حوزه های علمیه سراسر کشور در دیدار با رئیس گروه قرآن عترت و سلامت و جمعی از دست اندرکاران دوازدهمین کنگره بین المللی قرآن، عترت و سلامت عنوان کردند: پیوند میان علمای دین و متخصصین حوزه سلامت در بهره گیری از آموزه های ناب و معارف اصیل ثقلین علیهم السلام می تواند پیوند مبارکی باشد و تولید علم و دانش را به همراه داشته باشد.


ورود در حوزه مطالعات علوم انسانی در سلامت، استفاده از هوش مصنوعی و جهش هدفمند در بهره گیری از ظرفیت بی نظیر عرصه بین الملل در جذب دانشجو، آموزش پزشکی و پرورش متخصصان متعهد با استفاده از تعالیم قرآن و عترت از توصیه های حضرت آیت الله اعرافی به متولیان سلامت در کشور بود.


عضو شورای نگهبان موضوع کنگره دوازدهم را موضوع فوق العاده ارزشمند و نیاز روز خواندند و بر مستند سازی اقدامات صورت گرفته و بازنگری موضوعات سال های گذشته و انتشار خلاصه آن در جامعه مخاطبین تاکید کردند.
حضرت آیت الله اعرافی عضو محترم خبرگان رهبری در پایان این دیدار از برگزارکنندگان این کنگره فاخر قدردانی کردند.

هم چنین حضرت آیت الله کعبی عضو محترم مجلس خبرگان در جمع دست اندرکاران دوازدهمین کنگره قرآن عترت و سلامت فرمودند: عقل و ایمان دو عنصر و شاخص سلامت می باشد که در آموزه های دینی ما بسیار مورد تاکید است و نقش موثر آن در حوزه سلامت نیز قابل انکار نیست. وی با اشاره به نقش بی بدیل سال های ابتدایی تولد انسان، نقش مهم جسم سالم و اهمیت پرورش جسم سالم (شامل جوانی، میانسالی و پیری سالم) در رشد عقل و تدبیر انسان فرمودند: اگر بتوانیم معیار صحیحی برای اندیشه صحیح و سلامت مشخص کنیم، کار ارزشمندی صورت خواهد گرفت.


ایشان با اشاره به روایات معصومین علیهم السلام فرمودند: ثمره عقل ایمان است و ایمان جز با عمل صالح تحقق نمی یابد و اینها جزء شاخص های سلامت هستند. و توهمات، گزافه گویی های بی اساس و و جذابیت های فریبنده دنیوی موجب نابودی عقل و اندیشه و درنهایت خاموشی حکمت می شود و فردی که عقل و حکمت را از دست داد دین و دنیایش به فنا می رود.


عضو مجلس خبرگان رهبری نقش معنویت، عدالت، محبت، عبودیت، امیدواری، صبر و تحمل (در برابر جذابیت های کاذب.- در برابر انجام وظایف و در برابر ناکامی ها) را بعنوان شاخص های موثر سلامت و انسان سالم عنوان و بر آن تاکید کرد.


گفتنی است: بازدید از مدرسه قرآنی حوزوی حضرت امام رضا علیه السلام که خدمات ارزشمندی را در تبلیغ و ترویج علوم دینی و عرصه سلامت به جامعه عرضه داشته اند و بازدید از موسسه سبک زندگی اسلامی آل یاسین تحت مسئولیت حضرت حجت الاسلام و المسلمین دکتر محمدتقی فعالی که آثار و تالیفات ارزشمندی در موضوعات سبک زندگی از منظر قرآن و اهل بیت علیهم السلام، زن، خانواده، ازدواج، ارزش ها، تغذیه، بهداشت، زندگی معنوی به رشته تحریر درآورده اند از دیگر برنامه های این روز بود.

حسن ختام دیدارهای روز یکشنبه، تشکیل جلسه با حضرت آیت الله دکتر عباسی رئیس محترم جامعه المصطفی العالمیه بود. جامعه المصطفی العالمیه با پذیرش و تربیت دانشجو از بیش از 120 کشور دنیا یکی از همکاران این کنگره در بخش بین الملل می باشد.


در حاشیه این دیدار دکتر اصغرزاده معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه به اتفاق مدیر فرهنگی دانشگاه با دکتر عباسی رییس جامعه المصطفی به منظور استفاده از ظرفیت های ویژه این مرکز منحصر به فرد دیدار و گفتگویی داشتند که ان شاالله در آینده نزدیک منجر به انعقاد تفاهم نامه همکای میان دو دانشگاه علوم پزشکی کاشان و جامعه المصطفی العالمیه خواهد شد.

در این دیدارها دکتر محمدحسین نیکنام رییس گروه قرآن عترت و سلام، مشاور وزیر و مدیرکل همکاری های بین الملل وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و از چهره های شاخص علوم قرآنی و سلامت به تشریح موضوعات، برنامه ها و عناوین نشست های تخصصی کنگره پرداختند.

لازم بذکراست: دانشگاه علوم پزشکی کاشان نیز به عنوان دانشگاه معین در این کنگره همکاری دارد.