به گزارش خبرنگار ایرنا، محمد مهدی اقبال پور روز چهارشنبه در نشست با خبرنگاران افزود: ۱۵ طرح ساخت راه روستایی، ۲۳ طرح آبرسانی، ۳۵ طرح برق رسانی به مناطق محروم از جمله طرح های افتتاح شده در این ایام است.
وی با بیان اینکه کلید ۵۳ واحد مسکونی مددجویان نیز تحویل شده ادامه داد: در این مدت سه پل روستایی، سه مکان ورزشی و ۱۸ طرح لایروبی آب بندان و رودخانههای استان عملیاتی و به بهرهبرداری رسید.
وی به ساخت مسکن، راه، آبرسانی، تشکیل تعاون توسعه روستایی، پرداخت تسهیلات برای راه اندازی شرکت تعاونی توسعه روستایی، ساخت راه بین مزارع، اجرای طرح هادی، مرمت و بهسازی راه روستایی، احداث خانه بهداشت و پرداخت تسهیلات برای تولید محصولات گلخانهای از جمله طرح های محرومیت زدایی در مازندران برشمرد.
وی به طرح های ارایه خدمات اجتماعی بسیج سازندگی مازندران اشاره کرد و گفت: اعزام ۶۵۰ گروه جهادی در ۲۵ عرصه، تهیه و توزیع بیش از یک هزار کارت هدیه و هفت هزار و ۵۰۰ بسته معیشتی و تهیه ۲۵۰ سری جهیزیه عروس و داماد از دیگر خدمات ارایه شده در دهه فجر امسال است.
اقبال پور به آزاد شدن ۲۰ زندانی با جرم غیر عمد با کمک خیرین بسیج سازندگی در مازندران اشاره کرد و ادامه داد: با کمک خیرین یکهزار و ۸۰۰ بسته پوشاک، البسه و کیف بین خانوادههای کم درآمد و مددجو توزیع شده است.
وی حمایت از مشاغل خرد و خانگی و اجرای طرحهای زود بازده اقتصادی در روستاها را از رویکردهای اصلی بسیج سازندگی در مازندران عنوان کرد و افزود : روستاها به عنوان کانونی مهم در تولید محصولات مختلف و ایجاد اشتغال پایدار و اصولی نقش حیاتی دارند و به همین منظور نیز بسیج سازندگی طرحهای مختلفی را در دست اقدام دارد.
مسوول بسیج سازندگی مازندران تصریح کرد : هم اکنون پنج هزار گروه جهادی در چهار هزار روستای مازندران مشغول ارائه خدمت به روستاییان هستند.
آخرین وضعیت نیروگاه زباله سوز ساری
مسوول بسیج سازندگی مازندران با بیان اینکه سایت اصلی سایت زباله سوز ساری آماده شده است، گفت : اکنون طرحهای تامین آب، برق و راه دسترسی زباله سوز در حال اجرا است.
اقبال پور تصریح کرد: بسیج سازندگی مازندران نیز از این طرح مهم استان حدود ۷۰۰ میلیارد ریال طلب دارد.
وی بیان داشت: برای اتمام و تکمیل نیروگاه زباله سوز ساری به حدود یک هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال اعتبار نیاز است.