شناسهٔ خبر: 71213631 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

معاون آموزش حوزه‌های علمیه کشور

حوزه‌های علمیه فرهنگ مقاومت و معارف اهل‌بیت (ع) را گسترش دهند

حوزه‌های علمیه با بهره‌گیری از آموزه‌های اهل‌بیت (ع)، فرهنگ مقاومت و معارف اهل‌بیت (ع) را گسترش دهند

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خراسان رضوی، معاون آموزش حوزه‌های علمیه کشور در معاونان آموزش مدارس علمیه کشور با اشاره به دهه فجر انقلاب اسلامی، انقلاب ایران را یک معجزه بی‌نظیر بشری دانست و گفت: اگر با نگاهی جهانی به انقلاب بنگریم، تأثیرات شگرف آن را در سراسر دنیا مشاهده خواهیم کرد. امروز شخصیت‌هایی مانند شیخ زکزاکی و بسیاری از علما و اندیشمندان در سراسر جهان، تحت تأثیر انقلاب اسلامی قرار گرفته‌اند.

حجت‌الاسلام والمسلمین رستم‌نژاد با اشاره به به تأثیرات جهانی انقلاب اسلامی و جایگاه آن در تحولات معاصر افزود: انقلاب اسلامی ایران، مسیر تاریخ را تغییر داده و چالشی جدی برای تمدن غرب ایجاد کرده است. این انقلاب نشان داد که دین تنها جنبه عبادی و فردی ندارد، بلکه می‌تواند محور حرکت‌های اجتماعی و سیاسی باشد.

وی با تأکید بر نقش حوزه‌های علمیه در حفظ آرمان‌های انقلاب و گسترش فرهنگ مقاومت گفت: امروز بیش از هر زمان دیگری، حوزه‌های علمیه وظیفه دارند که فرهنگ اهل‌بیت (ع) و مفاهیم انقلاب اسلامی را برای جهان تبیین کنند؛ دشمنان می‌دانند که مراکز علمی و دینی، پایگاه تولید فکر و مقاومت هستند، به همین دلیل در جریان اغتشاشات، حمله به حوزه‌های علمیه را در اولویت قرار داده‌اند.

معاون آموزش حوزه‌های علمیه کشور با اشاره به اهمیت این حوزه‌ها در شکل‌گیری و تقویت جبهه مقاومت افزود: این حوزه‌ها از دیرباز نقش بزرگی در مبارزه با استعمار ایفا کرده‌اند. در دوران پس از انقلاب اسلامی، حوزه‌های علمیه توانسته‌اند در کشور‌های مختلف منطقه تأثیر بگذارند.

حجت‌الاسلام والمسلمین رستم‌نژاد با اشاره به ضرورت مقابله با جنگ‌های فرهنگی و شناختی در دنیای امروز  گفت: امروز تنها جنگ‌های نظامی مطرح نیست، بلکه جنگ‌های شناختی و فرهنگی جایگزین آنها شده‌اند. در این زمینه، حوزه‌های علمیه باید در خط مقدم مقابله با شبهات و انحرافات فکری قرار گیرند.

وی در ادامه با اشاره به تهدیدات گسترده و بی‌وقفه علیه انقلاب اسلامی و اسلام گفت: دشمنان انقلاب اسلامی با استفاده از فضای مجازی و رسانه‌ها شبهات زیادی را به ذهن جوانان وارد می‌کنند؛ در این وضعیت، حوزه‌های علمیه باید به عنوان مراکز علمی و فکری، نقش خود را در آموزش و پاسخگویی به این شبهات ایفا کنند.

معاون آموزش حوزه‌های علمیه کشور خاطر نشان کرد: حوزه‌های علمیه باید با استفاده از تکنولوژی‌های نوین و برنامه‌ریزی دقیق، شبکه‌های علمی و فکری جدیدی ایجاد کنند؛ امروزه ما در یک جنگ شناختی و فکری قرار داریم و حوزه‌های علمیه باید در این جبهه فعال باشند.

در این دوره ۱۰۰ نفر از معاونان آموزش مدارس علمیه کشور در دورهی ۴ روزه و در کارگاه‌های تخصصی به بحث و. تبادل نظر پرداختند.