به گزارش ایرنا، محمدرضا مسیبزاده عصر چهارشنبه در آیین افتتاح هشتمین دوره مسابقات کشوری همخوانی و مدیحه سرایی دانش آموزان قرآن کریم بخش دختران در سالن شیخ انصاری دانشگاه آزاد دزفول بیان کرد: هدف سند تحول بنیادین آموزش و پرورش که مورد تایید و تاکید رهبر انقلاب است، توجه به تربیت تمام ساحتی است تا دانش آموز تراز انقلاب اسلامی تربیت شود.
وی تاکید کرد: بر اساس سند بنیادین آموزش و پرورش، دانش آموزان باید در حوزه تحصیل، اصول اخلاقی، اقتصادی، سیاسی، اخلاقی، ارزشی، اعتقادی و اجتماعی موفق باشند.
مشاور وزیر آموزش وپرورش افزود: از بین یکهزار و ۵۰۰ گروه و ۸۶۰ مرکز دارالقرآن فقط ۶۴ گروه به مرحله کشوری راه یافتند و در این مرحله ۳۶ گروه به مرحله پایانی راه یافتند که ۱۸ گروه از آنها دانش آموزان دختر هستند.
مسیبزاده خطاب به نخبگان قرآنی گفت: باید قدر این انتخاب و شرکت در مسابقات قرآنی را بدانید و از آنجا که بالاترین مرحله شکرگذاری استفاده درست از نعمت است هرکدام از شما باید یک سفیر قرآنی باشید.
وی افزود: هر کدام از نخبگان قرآنی باید یک سفیر قرآنی در مدرسه خود باشد، امیدواریم دانش آموزان بتوانند در مدرسه نیز یک گروه ایجاد کنند و قرآن را ترویج دهند.
مسیبزاده با بیان اینکه مهارتهای ارزشمند نخبگان قرآنب میتواند منشا اثر باشد، اظهارکرد: هرکس در کار خود متخصص باشد موفق خواهد بود، قرائت قرآن و مدیحه سرایی نقطه پایان ندارد؛ دانش آموزان باید خود را قوی کنند و گروههای مختلف تشکیل دهند تا بتوانید این قهرمانی را حفظ کنند.
مشاور وزیر آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: حافظان قرآن باید هر روز و هر لحظه تمرین کنند و برای حفظ قهرمانی خود تلاش کنند تا بتوانند پیام این مسابقات را به دیگر دانش آموزان نیز برسانند.
وی سلام وزیر آموزش و پرورش را به نخبگان قرآنی رساند و افزود: سرمایه گذاری روی دانش آموزان دختر، سرمایه گذاری با ارزش افزوده است زیرا دختران مادران آینده هستند و نیمی از جمعیت کشور را تشکیل میدهند.
مسیبزاده گفت: باید قدر برگزاری این مسابقات را که در دهه فجر و اعیاد شعبانیه موجب گردهم آمدن دانش آموزان و شرکت در یک مسابقه معنوی شدند را بدانیم.
وی از میزبانان این مسابقات قدردانی کرد و افزود: سطح این همایش بین المللی است که قابل تقدیر است زیرا تلاش زیادی شده تا دانش آموزان خاطرات خوبی داشته باشند.
مشاور وزیر آموزش و پرورش به برگزار کنندگان این مسابقات در استان شهدا و دزفول به عنوان نگین این استان خدا قوت گفت و اظهارکرد: مردم دزفول در هشت سال دفاع مقدس بیشترین موشک ها را توسط صدام کافر تحمل و مقاومت کردند.
معاون پرورشی اداره کل آموزش و پرورش خوزستان نیز در این آیین، ایام دهه فجر را گرامیداشت و اظهارامیدواری کرد دانشآموزان علاوه بر رقابت در این مسابقات، خاطرات خوبی نیز برای خود رقم بزنند.
سیده فرانک موسوی با اشاره به تفاوتهای انقلاب اسلامی ایران با سایر انقلابها افزود: این تفاوتها باعث شده کشور ایران در دنیا اقتدار و امنیت پیدا کند و حرف برای گفتن داشته باشد.
وی ادامه داد: دختران ما در دنیا حرف برای گفتن دارند؛ وقتی با رعایت حجاب بر سکوی قهرمانی میایستند برای تمام دختران دنیا حرف برای گفتن دارند که این از برکات نظام مقدس جمهوری اسلامی است.
موسوی بیان کرد: محور انقلاب اسلامی ایران دین، ارزشها و آموزههای دینی بود که توسط رهبری دینی و محبوب شکل گرفت.
معاون پرورشی اداره کل آموزش و پرورش خوزستان، مردمی بودن را از دیگر ویژگیهای انقلاب اسلامی عنوان کرد و گفت: هرجا مردم حضور یابند موفق خواهیم بود.
وی افزود: همه دانش آموزان و نخبگان افتخارآفرین هستند زیرا برد و باخت در مسابقات قرآنی مطرح نیست.
موسوی با بیان اینکه وفاق و همدلی دانش آموزان در این مسابقات ارزش بسیار بالایی دارد، اظهارکرد: انس با قرآن، عمل به قرآن در زندگی و ترویج فرهنگ قرآنی از اهداف این مسابقات است.
به گزارش ایرنا، هشتمین مسابقات کشوری همخوانی و مدیحه سرایی قرآن کریم از ۱۶ بهمن با حضور ۲۴۱ نخبه دختر و پسر کشور در اردوگاه شیخ انصاری دزفول آغاز شد و تا ۱۹ بهمن ماه ادامه دارد.