شناسهٔ خبر: 71212835 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

اکران فیلم های جشنواره فجر دراسلامشهر فرصت نقد به اهالی هنر و رسانه داد

اسلامشهر - ایرنا - اکران جشنواره فیلم فجر در اسلامشهر، فرصتی برای اهالی هنر و رسانه برای نقد تخصیص داد که به موجب آن، منتقدان و مخاطبان موفق به تماشای چند فیلم در سالن سینمای فجر اسلامشهر شدند. 

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا ، تلاش اداره فرهنگ و ارشاد اسلامشهر را در خلال برگزاری این جشنواره به وضوح می توان دید. آنجا که متولیان اداره ارشاد، تمام وقت خود و اعضای انجمن سینمایی شهر را پای کار و آماده باش آورده و به استقبال از مخاطبین و مهمانان جشنواره سپرده اند که مایه دلگرمی و انگیزه بخش استمرار حضور این علاقمندان به هنر و سینما در این فضای هنری و فرهنگی باشد.

اسماعیل لک از اهالی رسانه و سینما روز چهارشنبه در گفت وگو با ایرنا درباره اکران فیلم فجر در اسلامشهر گفت : هرچند در سالهای اخیر، به علت ضعف و کاهش قدرت و توانایی های مالی و اجرایی واحدهای فرهنگی و هنری، حضور اهالی رسانه در این فضاها به نسبت مجموعه های خدمات شهری، کمرنگ شده اما تلاش های اداره ارشاد شهرستان در سال جاری نشان از امید به برخورداری از حمایت و همراهی اهالی رسانه برای کمک به بهبود فضای فرهنگی و هنری شهر دارد.

وی افزود: گذشته از این ها، در قیاس با اکران فیلم هایی مانند "خاتی" و "اسفند" و "پیشمرگ" شور و حضور مردم در سالن سینما برای تماشای "کفایت مذاکرات" را نمی توان نادیده گرفت. تمام مدت نمایش فیلم، خنده و شادی و لذت تماشاگران، لحظه ای بند نمی آمد و دست آخر، همه با رضایتی قابل ملاحظه از سالن خارج شدند.


این روزنامه نگار ادامه داد: حتی اگر بتوان هزار نقد درباره هزار نقص از فیلمی نوشت، اما در مقابل، فیلم مذکور، مخاطبین و طرفداران خود را داشته، بی شک، شمار مخاطبین در برابر حجم نقدها در اولویت خواهد بود. هدف اصلی نقد، بهبود سطح کیفی آثار سینماست و این بهبود زمانی معنا پیدا می کند که به جذب مخاطب ختم شود.

لک گفت : البته که سید ابراهیم عامریان ، گوشه چشمی هم به نقد دارد و تاثیر آن را در تمام آثار تولیدی اش می توان دید. بر هیچ مخاطب منصف سینمایی، چه منتقد باشد چه تماشاگر عام، پوشیده نیست که محصولات عامریان، یک سر و گردن از اغلب فیلمهای هم ژانر خود بالاتر هستند و تلاش کرده ضمن حفظ سبک و ژانر خود، پرداختی هم به برخی مسائل اجتماعی داشته باشد.

عضو خانه سینمای اسلامشهر ادامه داد: این تکلیف، در کیفیت مذاکرات، پررنگ تر از آثار قبلی اوست و همین مساله، می تواند سرمشق دیگر فیلمسازان این ژانر قرار بگیرد. چون به سادگی نشان می دهد به تصویر کشیدن آموزه های اجتماعی و اخلاقی، منافاتی با مردم پسندی وجذب مخاطب آثار کمدی ندارد.

اکران فیلم های جشنواره فجر دراسلامشهر فرصت نقد به اهالی هنر و رسانه داد

کفایت مذاکرات حکایت عزم جزم عامریان در تسخیر گیشه هاست اما نه به هر قیمت

لک با بیان اینکه عامریان فیلمسازی است که از تگزاس تا فسیل، تقریبا هیچ اثری از او نبوده که تبدیل به نقطه عطفی در کارنامه عواملش نشده باشد گفت: کفایت مذاکرات، جدیدترین محصول عامریان، با ترکیب حمزه صالحی، روزبه رایگا، امیر توسلی و حسن ایوبی در مقام عوامل فنی کارکشته و توانا، در کنار مجموعه ای از بازیگران صاحب سبک و قدرتمند در ژانر کمدی، فرصت کارگردانی خود را به سهیل موفق داده تا همانطور که پیش بینی می شود، مانند سایر کارگردانان همکار با عامریان، این فیلم، تبدیل به یک فرصت و برگ‌ برنده برای این کارگردان جوان و نه چندان با سابقه شود.

این روزنامه نگار افزود: سیر حرکت سهیل موفق، در چند اثر پیشین خود، از رعایت قاب و قالبی وفادار به ساختار، تا گریز به دنیای فانتزی، نشانگر تلاش این کارگردان جوان برای یافتن راهی به سوی جذب مخاطب و دیده شدن در سینمای ایران است. این انتخاب جدید عامریان، اکنون کفایت مذاکرات را در کارنامه خود دارد.

لک تصریح کرد: فیلمی که از نام و شعار و پوسترش پیداست از ترندهای ذهنی عموم مخاطبین بهره خواهد برد. بهره ای منطقی برای جذب مخاطب و فروش بیشتر. "کفایت مذاکرات" داستان خانواده ایست آشفته که با ورود یک عضو جدید و افسارگسیخته، نقطه اوج دردسر را تجربه می کند.

اسماعیل لک با سابقه کارگردانی و روزنامه نگاری ، عضو صندوق هنر و سازنده ۳ فیلم کوتاه و کارگردانی ۲ مستند ، ۳ مجموعه داستانی ساخته و ۳ فیلمنامه بلند نیز نوشته است . از سال ۱۳۸۴ هم در انجمن سینمای اسلامشهر، نخستین کارگاه نمایش و نقد فیلم رو در فرهنگسرای صارمی تاسیس کرده است.

در ششمین روز از جشنواره چهل و سوم فجر، نشست پرسش و پاسخ فیلم سینمایی «کفایت مذاکرات» با اجرای فرزاد حسنی و حضور سهیل موفق (کارگردان)، سید ابراهیم عامریان (تهیه‌کننده)، حمزه صالحی (نویسنده)، روزبه‌ رایگا (مدیر فیلمبرداری)،‌ سعید هنرمند (طراح صحنه)، ایمان صفا،‌ مهران غفوریان و محسن کیایی (بازیگران فیلم) برگزار شد.