شناسهٔ خبر: 71211606 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: ایمنا | لینک خبر

رقابت‌های بین‌المللی کشتی آزاد جام اوپن زاگرب؛

۴ مدال طلا و ۳ مدال برنز در انتظار آزادکاران کشورمان

خواری، جوان، ابراهیم‌زاده و خلیلی به دیدار فینال کشتی آزاد رنکینگ اتحادیه جهانی کشتی در شهر زاگرب کرواسی راه پیدا کردند و خاطری، مؤمنی و الهی در دیدار رده‌بندی کشتی خواهند گرفت.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری ایمنا، رقابت‌های بین‌المللی کشتی آزاد جام اوپن زاگرب و نخستین مرحله از رنکینگ اتحادیه جهانی کشتی امروز _چهارشنبه هفدهم بهمن_ با پیگیری مسابقات اوزان ۵۷، ۶۱، ۶۵، ۷۰، ۷۴ و ۸۶ کیلوگرم برگزار شد.

اهورا خاطری در وزن ۵۷ کیلوگرم، رضا مؤمنی، ابراهیم خواری و احمد محمدنژاد جوان در وزن ۶۱ کیلوگرم، عباس ابراهیم زاده، علی خرمدل و یاسین رضایی در ۶۵ کیلوگرم، سینا خلیلی و ابراهیم الهی در ۷۰ کیلوگرم، علی رضایی در ۷۴ کیلوگرم، ابوالفضل، رحمانی در ۸۶ کیلوگرم نمایندگان کشورمان بودند که مقابل حریفان خود روی تشک رفتند.

اهورا خاطری در وزن ۵۷ کیلوگرم مرحله نیمه نهایی با نتیجه ۱۰ بر صفر مغلوب اسلام بازرگانوف از آذربایجان شد و به دیدار رده‌بندی رفت، وی در این دیدار به مصاف عظمت توسکایف از صربستان می‌رود.

ابراهیم خواری و رضا مؤمنی در وزن ۶۱ کیلوگرم در مرحله نیمه نهایی با هم کشتی گرفتند که خواری با نتیجه ۳ بر ۳ پیروز شد تا مؤمنی در رده‌بندی کشتی بگیرد و خواری راهی فینال شد.

احمد محمدنژاد در وزن ۶۱ کیلوگرم در مرحله نیمه نهایی با نتیجه ۹ بر ۴ گئوری گونیاشویلی مقابل گرجستان به برتری رسید و حریف خواری در دیدار فینال شد.

عباس ابراهیم‌زاده در وزن ۶۵ کیلوگرم در مرحله نیمه نهایی با نتیجه ۱۴ بر ۴ اریک آروشانیان برابر اوکراین به پیروزی رسید و به دیدار فینال راه یافت، وی در این دیدار به مصاف جوزف مک کنا از آمریکا می‌رود.

یاسین رضایی در وزن ۶۵ کیلوگرم دیگر نماینده کشورمان با نتیجه ۱۳ بر ۱۱ مغلوب حمزات آرسامرزویف از فرانسه شد و از دور رقابت‌ها کنار رفت.

علی خرمدل در وزن ۶۵ کیلوگرم در دومین مبارزه خود با نتیجه ۱۳ بر ۹ و ضربه فنی مغلوب گوگا اوتیانیشویلی از گرجستان شد و با توجه به شکست این کشتی‌گیر در مرحله نیمه نهایی، از دور رقابت‌ها کنار رفت.

سینا خلیلی در وزن ۷۰ کیلوگرم در مرحله نیمه‌نهایی به دلیل حضور نداشتن جیمز گیرین دارنده مدال نقره و برنز جهان از آمریکا به پیروزی رسید و راهی دیدار فینال شد، خلیلی در دیدار پایانی به مصاف کانان هیبت اف از آذربایجان می‌رود.

ابراهیم الهی در وزن ۷۰ کیلوگرم در مرحله نیمه نهایی با نتیجه ۱۰ بر ۵ مغلوب کانان هیبت اف از آذربایجان شد و به دیدار رده‌بندی رفت.

علی رضایی در وزن ۷۴ کیلوگرم در دور دوم با نتیجه ۶ بر ۱ مغلوب موراد کورماگمدوف از مجارستان شد و با توجه به شکست حریفش در دیدار نیمه نهایی از دور رقابت‌ها کنار رفت.

ابوالفضل رحمانی در وزن ۸۶ کیلوگرم در دور دوم با نتیجه ۵ بر ۲ مغلوب زاهید والنسیا دارنده مدال برنز جهان از آمریکا شد و از دور رقابت‌ها کنار رفت.