شناسهٔ خبر: 71211271 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: رویدادایران | لینک خبر

گشت ارشاد در زیبا صدایم کن

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق، فیلم «زیبا صدایم کن» توانسته نظر بسیاری از تماشاگران را به خود جلب کند . از سخنگوی دولت و معاون هنری تا منتقدان. دیروز معاون اول، سخنگوی دولت و معاون هنری در کاخ جشنواره به تماشای این فیلم نشستند و تعداد زیادی هم در نشست مطبوعاتی فیلم «زیبا صدایم کن» حاضر شدند و به

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق، فیلم «زیبا صدایم کن» توانسته نظر بسیاری  از تماشاگران را به خود جلب کند . از سخنگوی دولت و معاون هنری تا منتقدان. دیروز معاون اول، سخنگوی دولت و معاون هنری در کاخ جشنواره به تماشای این فیلم نشستند و تعداد زیادی هم در نشست مطبوعاتی فیلم «زیبا صدایم کن» حاضر شدند و به تشویق بایگران و عوامل فیلم پرداختند میزان تشویق آن چنان بود که مجری نشست – منصور ضابطیان – گفت انگار عوامل با خانواده‌ها به نشست آمدند. برخی از منتقدان گامی به پیش برداشته‌اند و گفته‌اند سیمرغ امسال برای «امین حیایی» برای ایفای نقش «خسرو » مردی است که سالها در آسایشگاه روانی زندگی کرده و البته برای « رسول صدرعاملی» که بار دیگر فیلمی ساخته که واقعا و بر خلاف بسیاری دیگر از آثار این دوره  فیلم سینمایی است. بعضی از صحنه‌های فیلم مورد توجه بیشتر قرار گرفته است مانند صحنه‌ای از فیلم که امین حیایی برای دفاع از دختران به سراغ گشت ارشاد می‌رود.  پدر به صورت مخفیانه خودش را به ون گشت ارشاد رسانده و پشت فرمان مینشیند تا دختران داخل ون را از دست مأموران نجات دهد. پیش از آن پوستر فیلم هم مورد توجه قرار گرفته بود

بی‌تردید  شروع  حیرت‌انگیز فیلم هم در مورد توجه قرار گرفتن آن تاثیر دارد، دختری که در دادگاه منتظراست تا بتواند پیش از سن قانونی  گواهی رشد بگیرد و بتواند حساب بانکی و شماره کارت خودش را داشته باشد.  این دختر ژولیت رضاعی است،    انتخاب دیگری از رسول صدرعاملی که تا به حال بازیگرانی مانند ترانه و پگاه را به سینمای ایران معرفی کرده است.

یادی از ترانه و پگاه

در   نشست فیلم زیبا صدایم کن بود که مشخص شد، مجری برنامه پرسشی که درباره ترانه بود را حذف کرد و نخواند. صدرعاملی گفت که برای این فیلم از 300 دختر تست گرفته است و به نظرش هنوز از تمام توانایی امین حیایی استفاده نشده است.

رسول صدرعاملی در ابتدای این نشست گفت: پنج سال پیش در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، محمدرضا کریمی صارمی کتاب «زیبا صدایم کن» فریدون حسن‌زاده را به من داد که در کانون منتشر شده بود. وقتی کتاب را خواندم احساس کردم می‌توان کاری از آن ساخت و با اجازه نویسنده، قصه را به‌روز کنم، حدود چند سال درگیر آن موضوع بودیم. در ابتدا کامبوزیا پرتوی کار را آغاز کرد که متاسفانه او را از دست دادیم. بعد اصغر عبداللهی کار را شروع کرد و باز به نتیجه نرسید تا درنهایت میلاد و محمدرضا و آرش فیلمنامه را نوشتند و این تیم بیش از یک سال زحمت کشید.

محمدرضا صدرعاملی گفت: درست است که خسرو به‌ظاهر از آسایشگاه بیرون می‌آید، ولی خسرو است که آدم درست قصه است و جامعه با او به‌خوبی رفتار نمی‌کند.

رسول صدرعاملی درباره معرفی یک بازیگر نوجوان دیگر به سینما بیان کرد: از قبل نیت نداشتم که «ترانه» دیگری به سینما اضافه کنم. خیلی خوشحالم که بعد از مدت‌ها به بازیگری رسیدم که بسیار دانا و باهوش است. ژولیت دختر کریستف رضاعی است و بعد از ۳۰۰ نفر از او هم تست گرفتم و زیبای قصه خود را پیدا کردم.

کارگردان این فیلم مطرح کرد: این فیلم یکی از سخت‌ترین پروژه‌های ممکن برای من و مازیار هاشمی بود. حدود هفتاد درصد فیلم خارجی بود. در «دختری با کفش‌های کتانی» هم چنین تجربه‌ای داشتم که بسیار به من کمک کرد.

صدرعاملی درباره دلیل حضور موضوعاتی مانند گشت ارشاد و موتورسواری زنان در فیلم بیان کرد: از قبل به این مسائل فکر شده بود. بحث ما این نبود که کار خاص و عجیبی انجام دهیم. اما شما نمی‌توانید سال گذشته از میدان تجریش تا ولیعصر بیایید و پدیده‌هایی مانند گشت ارشاد را نبینید.

رسول صدرعاملی بیان کرد: دقیقا فیلمنامه‌ای که داشتیم، به تصویر کشیده شد و این نسخه، پاک و بدون دست‌کاری است. امیدوارم برای اکران هم دچار ممیزی نشویم. تمام نیت من این بود که تجسم و تصور مهربانی را روی پرده ببینید.

کارگردان این اثر گفت: از زمان «من ترانه پانزده سال دارم» تلاش کردم از زاویه‌ای به خانواده دقت کنم که نگاه تازه‌ای باشد.

رسول صدرعاملی بیان کرد: به نظر می‌آید این دو نسل دهه پنجاه و زد از هم دور افتاده‌اند؛ ولی این‌گونه نیست. اگر رابطه پدر و دختری با رفاقت و همدلی ایجاد شود، مانا خواهد بود.

تشکر مهران غفوریان

مهران غفوریان نیز توضیح داد: من پدرم و یک دختر دارم. آقای صدرعاملی ممنونم از شما برای نشان‌دادن چنین رابطه پدر و دختری و ممنونم که به من اعتماد کردید.

 عوامل دیگر چه گفتند؟

سیدمازیار هاشمی نیز بیان کرد: آشنایی من با آقای صدرعاملی به زمانی برمی‌گردد که «بچه‌خور» را کار کردیم و همکاری ما به «شنای پروانه» برمی‌گردد. بعد از آن پروژه، کتاب «زیبا صدایم کن» را به من دادند و کار از آنجا شروع شد.

آرش صادق بیگی یکی از نویسندگان این اثر توضیح داد: نیاز بود نوجوان جدید و امروزی را در فیلم ببینیم و آقای حسن‌زاده نویسنده کتاب هم به ما اجازه دادند که راحت با قصه پیش برویم و دخل و تصرف داشته باشیم.

میلاد صدرعاملی نیز مطرح کرد: تفاوت اصلی این بود که ما باید یک مادر را وارد قصه می‌کردیم. آدم‌های جداافتاده که هرکدام در طرفی از شهر پرت شده‌اند و باز در کنار هم جمع می‌شوند. کار بسیار سختی بود که اگر درنمی‌آمد، قصه تأثیرگذاری خود را از دست می‌داد.

ژولیت رضاعی بازیگر این فیلم بیان کرد: تشکر می‌کنم که اجازه دادند چنین تجربه‌ای داشته باشم. وقتی وارد پروژه شدم، بسیار شکرگزار بودم که توانستم وارد چنین پروژه‌ای شوم.

کریستف رضاعی آهنگ‌ساز فیلم توضیح داد: آن‌قدر داستان قوی است که غرق آن می‌شویم و کار من را راحت‌تر کرد. از همان ابتدا می‌دانستم که باید به سمت موسیقی ظریف از منظرسازی بروم.

تهیه‌کنندگان این فیلم   کانون پرورش فکری، مازیار هاشمی و بنیاد سینمایی فارابی هستند. در نشست فیلم «زیبا صدایم کن» رسول صدرعاملی (کارگردان)، سید مازیار هاشمی (تهیه‌کننده)، آرش صادق بیگی، میلاد صدرعاملی و محمدرضا صدرعاملی (نویسنده)، ژولیت رضاعی و مهران غفوریان (بازیگر) و کریستف رضاعی (آهنگ‌ساز)  حضور داشتند. امین حیایی هم به خاطر سفر حضور نداشت.

 

 

 

 

 

 

منبع: sharghdaily-967794