به گزارش ایرنا، محمد رسول شیخی زاده در آیین تکریم و معارفه رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان اظهار کرد: اگر امروز کشور ما میخواهد قدرت خود را به رخ جهانیان بکشد، چاره ای ندارد جز اینکه محیطهای علمی به فناوریهای نوین دست پیدا کنند و مردم دانا شوند و بیشک دانایی در محیط دانشگاهی اتفاق می افتد.
وی افزود: امروز کادر درمان بیمارستان یکی از شهرهای استان بجای دغدغه رسیدگی به بیماران، دغدغه دارند که سقف فرسوده بیمارستان برسرشان خراب نشود و این مساله یک واقعیت تلخ و ناعدالتی است و باید مورد توجه قرار گیرد.
رییس مجمع نمایندگان کردستان در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: دولت و وزارت بهداشت و درمان سیاستگذاری و رویکرد خوبی برای از بین بردن ناعدالتی در پیش گرفته است که امیدواریم منجر به ارتقای شاخص درمان و سلامت در نقاط محتلف کشور از جمله کردستان شود.
وی اظهار کرد: تعلق کاری و انگیزه گاهی در بین مجموعه علوم پزشکی بدلیل پرداختی ها ضعیف است و باید ایجاد انگیزه شود چرا که این بیتوجهی ها موجب ایجاد پدیده شوم زیرمیزی شده است و امیدواریم با همراهی وزارت بهداشت و مجلس رفع شود.
شیخیزاده به ظرفیت گردشگری سلامت در استان اشاره کرد و گفت: جذب دانشجویان خارجی در این دانشگاه باید هدفمند باشد و برای ماندگاری آنان برنامه ریزی شود.
وی همچنین به موضوع بومی گزینی اشاره کرد و افزود: بومی گزینی ظلم بزرگی در حق نخبگان ما است لذا توسعه دانشکده های پزشکی و پیراپزشکی ضروری است و باید تلاش کنیم حق فرزندان نخبه ما ضایع نشود.
زیرساخت های بیمارستانی ما فرسوده است
رییس دانشگاه علوم پزشکی کردستان نیز در این آیین اظهار کرد: دانشگاه علوم پزشکی قلب تپنده جامعه علمی و درمانی استان است اما حال این قلب مساعد نیست و وضعیت فعلی شایسته اساتید، کارکنان و مردم استان نیست.
شعله شاهغیبی افزود: امکانات و تجهیرات این دانشگاه در شان دانشجویان و دستیاران نیست و دانشجویان این دانشگاه باید در محیطی استاندارد و بروز آموزش ببینند چرا که در دنیای امروز هوش مصنوعی و فناوریهای نوین مرزهای جدیدی را طی میکند اما سیستم آموزشی ما با این روند فاصله دارد و باید به این مسیر ورود کند.
وی با بیان اینکه وضعیت بهداشت و درمان در استان با استانداردهای مطلوب فاصله دارد، ادامه داد: بیمارستانهای ما با کمبود تجهیزات و زیرساختهای فرسوده مواجه است و مردم گاهی برای خدمات درمانی مجبور به طی مسافتهایی هستند و ارتقای سطح بهداشتی و درمانی حق بدیهی مردم است.
رییس دانشگاه علوم پزشکی کردستان در ادامه گفت: اولویت های بنده تقویت بنیه علمی دانشگاه، بهبود زیرساخت های علمی، گسترش ارتباط های ملی و بین المللی،جذب اساتید برجسته و استفاده از هوش مصنوعی و فناوریهای نوین است.
وی افزود: توسعه خدمات درمانی و بهداشتی دانشگاه، تقویت بیمارستان ها و مراکز بهداشتی درمانی، ارتقای سلامت روان و رفاه دانشجویان، ایجاد محیطی سالم و بانشاط و شناسایی مشکلات از دیگر اولویت های کاری بنده خواهد بود.
شاه غیبی خطاب به قائم مقام وزیر بهداشت گفت: ما دیگر در استان کردستان به حداقل ها راضی نیستیم و مردمان این استان شایسته بهترین ها هستند چرا که ما زبالاییم و بالا می رویم.
در این آیین از خدمات فریدون عبدالملکی تقدیر و شعله شاه غیبی به عنوان رییس دانشگاه علوم پزشکی کردستان معرفی شد.