"محمدعلی شاهحسینی" روز سهشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، پارک علم و فناوری استان را محور راهبری فعالیت شرکتهای دانشبنیان معرفی کرد و افزود: ارتقاء کمی و کیفی این شرکتها، رویکرد جدی مدیریت استان و از برنامههای اصلی در معاونت توسعه مدیریت و منابع استانداری یزد است.
وی اظهار کرد: برای کمک به بقا و رشد این واحدها، رایزنی های لازم با صنایع بزرگ استان صورت گرفته تا از دانش تخصصی و محصولات نوآورانه آنها در راستای ارتقای بهرهوری در واحدهای صنعتی و کاهش آلودگیهای زیست محیطی بهره گیری شود.
شاه حسینی ادامه داد: در راستای توسعه اقتصاد دانشبنیان به عنوان رویکرد مورد توجه در برنامه "یزد پایدار"، از ایجاد شرکتهای دانش بنیان به ویژه در بخش معدن در راستای اشتغال دانش آموختگان دانشگاهی حمایت میشود.
وی بر بهرهگیری از نظرات متخصصان و همفکری با مشاوران در قالب اتاق فکر برای تحقق اهداف توسعهای استان خبر داد و افزود: سند بالادستی و توسعهای "یزد پایدار" با اتکا به توان نخبگان یزدی در راستای سیاستهای دولت و با هدف توسعه پایدار استان و رفع دعدغهها و چالشهای امروز به عنوان نقشه راه مورد توجه قرار دارد که در راس مسائل اساسی آن موضوع آب قرار دارد.
معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری یزد اضافه کرد: از سوی دیگر اشتغال دانش آموختگان با افزایش ارتباط صنعت و دانشگاه و توسعه علمی صنایع و افزایش بهرهوری با استفاده از فناوری و خدمت علم روز، با فراهم کردن تسهیلات بانکی و زیرساختی برای متقاضیان راه اندازی واحدهای دانشبنیان و برگزاری رویدادهای تخصصی تأمین مالی از اولویتهایی است که برای توسعه این واحدها در استان دنبال می شود.
شاه حسینی گفت: توسعه اقتصاد دانشبنیان با توجه به توسعه صنعتی استان و ضرورت توقف ایجاد صنایع آلاینده از اهمیت بسزایی برخوردار است چرا که در حل مسائل زیست محیطی کمک شایانی است.
معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری یزد دیگر موضوعات مهم در تهیه این سند بالادستی را توجه به مهاجرت پذیری و مهاجرت نخبگان یزدی به خارج از استان، ناترازی در ایجاد زیرساختهای حوزه انرژی و چالشهای حضور اتباع بیگانه در استان عنوان کرد.
استان یزد در بین سه استان برتر کشور در زمینه توسعه شرکت های دانش بنیان قرار دارد و در زمینه اجرای سند بهره وری به عنوان استان پایلوت این طرح در کشور انتخاب شده است.