شناسهٔ خبر: 71210011 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

راه اندازی ۳۱ مرکز توسعه مهارت های پیشرفته در کشور

معاون وزیر و رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور از راه اندازی ۳۱ مرکز توسعه مهارت های پیشرفته در ۳۱ استان کشور خبر داد.

صاحب‌خبر -

راه اندازی ۳۱ مرکز توسعه مهارت های پیشرفته در کشور
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی، محمدی در سفر به بیرجند ضمن افتتاحیه چند طرح از  ضمن افتتاحیه وی از راه اندازی ۳۱ مرکز توسعه مهارت های پیشرفته در  ۳۱ استان کشور خبر داد و گفت : سه قطب مهارتی در خراسان جنوبی پیشنهاد داده شده تا بخش خصوصی و عمومی به عنوان شریک در آن مشارکت داشته باشند و یکی از مراکز به مراکز تخصصی استان، منطقه و یا کشور تبدیل شود.

وی همچنین از راه اندازی مراکز سنجش صلاحیت حرفه‌ای و شغلی در سراسر کشور به ویژه خراسان جنوبی خبر داد.

محمدی افزود: افتتاح کارگاه هوش مصنوعی و کارگاه برق و زنجیره اشتغال در خراسان جنوبی فرصت مهارت آموزی و اشتغال را برای جوانان این استان فراهم می‌کند.

وی با اشاره به اینکه در تلاشیم تا آموزش‌ها را به سمت آموزش‌های تقاضا محور ببریم تا مهارت آموز به اشتغال، چند گام نزدیک‌تر شود گفت: تکمیل زنجیره مهارت‌ها به فرد توان خوداشتغالی و کارآفرینی در مسیر و کار‌های نوین را می‌دهد. 

معاون وزیر و رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور افزود: در خراسان جنوبی ظرفیت‌های خوبی وجود دارد و سرمایه گذاری‌های جدی‌تر در این استان انجام می شود.

همچنین امروز با حضور معاون وزیر و رئیس سازمان آموزش و فنی حرفه‌ای کشور و نماینده مردم شهرستان‌های قاینات و زیرکوه در مجلس شورای اسلامی کلینیک شیمی درمانی با اعتبار بیش از ۷ میلیارد تومان و با مشارکت بخش خصوصی و تسهیلات دولتی افتتاح شد.

نماینده مردم شهرستان‌های قاینات و زیرکوه در مجلس شورای اسلامی نیز در این مراسم با اشاره به اینکه این مرکز با هدف کاهش بار و مراجعه به مراکز دولتی افتتاح شد تا مردم بتوانند از خدمات این مراکز استفاده بیشتری ببرند گفت:  در خراسان جنوبی بیمه‌های تکمیلی در حوزه بهداشت و درمان معنی و مفهومی نداشت و حقی که از بعضی بیمه شدگان دریافت می شد بی نتیجه بود که با ورود بخش خصوصی و حمایت دولت و تسهیلات، شاهد افتتاح این کلینیک‌ها و کاهش بار در مراکز دولتی خواهیم بود. 

اسحاقی افزود: موضوع شیمی درمانی در خراسان جنوبی موضوع مهمی است و توجه بخش خصوصی به این موضوع می‌تواند نگرانی مردم را در بخش شیمی درمانی کم کند.

وی در خصوص پرداختی بیماران در این مراکز نیز گفت: هزینه‌های که در این مراکز از بیمار گرفته می‌شود و هزینه‌ای که در بخش خصوصی پرداخت  شده از سوی بیمه به افراد برگشت داده می‌شود.

نماینده مردم شهرستان‌های قاینات وزیرکوه در مجلس شورای اسلامی افرود: در آینده نزدیک در بخش‌ام آر آی و اسکن‌های مختلف قوی‌ترین بخش را خواهیم داشت و به دنبال ارتقای دانشکده‌های علوم پزشکی در نقاط مختلف استان از جمله شهرستان‌های قائنات و فردوس هستیم.

معاون وزیر و رئیس سازمان آموزش و فنی حرفه‌ای کشور همچنین در ادامه کارگاه برق و تعمیر لوازم خانگی در مرکز فنی حرفه‌ای خواهران بیرجند و پس از آن کارگاه هوش مصنوعی را افتتاح کرد.

کامرانی، مدیرکل آموزش و فنی و حرفه‌ای استان گفت: برای افتتاح این دو کارگاه  ۲ و نیم میلیارد تومان هزینه شده و جامعه هدف نیز دانشجویان، کارجویان و متقاضیان مهارت آموزی هستند.